Boek "Dit is wat ik doe"

Boek “Dit is wat ik doe”

Het door Cello uitgegeven boek “Dit is wat ik doe” is gemaakt met en voor de cliënten van de Dagbesteding van Cello Ondersteunt.

Advies en samenwerking

Fotograaf en uitgever Jan Stads van Pix4Profs verzorgde fotografie en eindredactie van het boek “Dit is wat ik doe”. De vormgeving was in handen van Sandra Bovendeaard. De advisering rondom uitvoering, productie, begroting én de gehele orderbegeleiding verzorgde Incido in een nauwe samenwerking met Sandra.

Wat is Cello?

Cello biedt ondersteuning aan mensen met een veelal verstandelijke beperking, afgestemd op de individuele vraag in alle levensfasen. De organisatie zet zich actief in voor het creëren van ruimte en respect voor mensen met een beperking in de samenleving.

Wat doe jij nou de hele dag?

Dit boek is bedoeld vóór en over de cliënten van de Dagbesteding. In het boek laten de cliënten door middel van sprekende foto’s zelf zien wat ze elke dag doen. Daarnaast is het ook een portret van de begeleiders. De foto’s tonen hoeveel plezier beleefd wordt aan de activiteiten. Of, zoals het voorwoord zegt “Met dit boek kun je laten zien waar je heel de dag mee bezig bent – en hoe belangrijk dat voor je is.”.

De rol van Incido voor de eindklant

In een soepele samenwerking met fotograaf, redactie, vormgever en klant ontstaan de mooiste producten. En of deze samenwerking nu geheel door Incido wordt begeleid of een samenspel is van losse entiteiten maakt ons niet uit. Het perfect eindresultaat staat voorop en met elkaar werken we daar naartoe.

Is het een idee om met ons eens van gedachten ter wisselen over een dergelijke samenwerking? Wat ons betreft ZEKER. In onze rol voegen we kennis toe, nemen we werk uit handen, zorgen voor een soepele productiebegeleiding en staat het eindresultaat altijd voorop.
Neem gewoon even contact op voor een gesprek!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES