Cappuccino sjabloon

Cappuccino sjabloon: uw huisstijl in cacao

Een huisstijl mag gezien worden, sterker nog: moet gezien worden! Het is daarom absoluut zinvol om uw huisstijl vergaand en doordacht door te voeren. Hiervoor plaatst u uw logo met gepaste onbescheidenheid op zoveel mogelijk uitingen, waardoor u vaker en beter wordt herkend.

En daarbij kan een cappuccino sjabloon met eigen logo, waarmee u uw logo in cacao op het melkschuim strooit, natuurlijk niet ontbreken!

Ook voor evenementen

Zowel voor evenementen als recepties, groepsvergaderingen en alle andere bijeenkomsten, is het belangrijk om goed voor de dag te komen. U denkt tenslotte na over alle details, waardoor uw gasten ervaren dat de bijeenkomst tot in de puntjes verzorgd is. Met uw logo in een cappuccino sjabloon laat u in optima forma zien, over echt álle details te hebben nagedacht!

Bewerkingen en productie

Wij produceren uw cappuccino sjabloon middels lasergravering. Maar voordat we dat doen, dienen we het logo vaak een beetje te bewerken. Dat komt doordat veel logo’s bestaan uit kleine details, die zich niet laten vangen door cacaopoeder op melkschuim. Voor de gelegenheid stileren we het logo dus tot een vorm die weliswaar niet exact overeenkomt, maar wel herkenbaar is als uw logo. Zeker als deze in cacao op het melkschuim wordt gestrooid!

Wordt u ook cacaodrukker?

Drukken is natuurlijk niet het juiste woord, maar als wij zeggen “wij bedrukken alles” dan bedoelen we dat niet altijd letterlijk. Maar u “drukt” met een logo cappuccino sjabloon uw huisstijl lekker door! Uw bedrijfslogo op melkschuim – wie wil dat nou niet? Neem even contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden van uw logo en ontvangt u een prijsopgave!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES