De website van DTPinc

De website van DTPinc

En ook de website van DTPinc is live! Ons eigen zusje, dat zich richt op het leveren van DTP-capaciteit. Al de nodige jaren actief, vooral “intern”, maar het was hóóg tijd om een eigen gezicht te krijgen.

Webbouw door onze eigen bouwers

De brainwaves waren er al een tijdje. Het logo lag eigenlijk al lang klaar. Dus toen de kogel door de kerk was, heeft een van onze ervaren webbouwers deze single-page website in rap tempo gerealiseerd. Binnen 1,5 week (en daarna nog wat schrijfwerk) was de site live.

We hebben daarmee een mooie en compacte website opgeleverd. Geen poespas, maar precies voldoende informatie. Praktisch en pragmatisch zijn hier de toverwoorden: precies hetgeen waar DTPinc voor staat!

Vanzelfsprekend een Incido-productie

Uiteraard is ook deze website geheel in beheer van Incido. Incido beschikt over een eigen hostingfaciliteit bij een betrouwbare partner, waardoor we alles in eigen hand hebben. Daarmee dus DNS-beheer, domeinnaambeheer, hosting en mailafhandeling. Een groot voordeel voor ál onze klanten, want dat maakt de dienst voordeliger en de communicatie eenvoudiger!

DTP en aanverwante diensten

Wist u dit eigenlijk? Dat u u bij Incido (en dus bij DTPinc) voor ál uw opmaakwerkzaamheden terecht kunt? Of het om de opmaak van een boek gaat, beeldbewerking of bijvoorbeeld de restyling van een hoeveelheid documenten. En dat doen we niet alleen voor eindgebruikers. We staan juist graag klaar voor collega’s die op zoek zijn naar (tijdelijke) extra capaciteit. Wij kunnen razendsnel opschalen indien dat nodig is!

Overigens vliegen we net zo vlot door het bewerken van foto’s en het vertalen van teksten. U vraagt en DTPinc draait, of het gaat om een eenvoudige folder of om een handleiding in het Nederlands, Spaans, Engels, Frans en 中文.

Alleen DTP? Of toch gewoon het hele pakket…

Scroll gerust eens door de de website van DTPinc heen en ontdek de mogelijkheden. Heeft u regelmatig DTP-werkzaamheden nodig, check dan de ‘DTP-abonnementen’! En mocht u méér willen, dan valt u terug op het brede pakket aan diensten en producten waarmee Incido u kan helpen.

Een doorpraten over de mogelijkheden van een DTP-abonnement of strippenkaart, het bouwen van een eenvoudige of juist complexe website óf één van de andere diensten van Incido? Zoals bijvoorbeeld het bouwen van een voordelige, eenvoudige single-page website? Bel of mail ons direct, dan maken we snel kennis.

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES