Fien magazine

Fien magazine voor alle huurders van Fien Wonen

Fien Wonen is een ondernemende woningcorporatie die “met slimme oplossingen bewoners helpt om goed te wonen”. Bij Fien Wonen kijkt men vooral naar wat wel kan. Én hoe het beter kan. En met het bewonersblad Fien magazine houdt men de huurders op de hoogte!

Redactie: we schrijven mee

Incido springt regelmatig bij met extra journalistieke capaciteit, bijvoorbeeld om de vaste redactie te ontlasten. Hierdoor kunnen onder anderen last-minute interviews nog worden meegenomen in het blad.

Aanvankelijk waren wij “slechts” ‘de drukker’. Maar dankzij onze overige expertises, maakt Fien nu volop gebruik van deze aanvullende diensten!

Incido, dienstverlening en magazines…

Het drukken van een blad als Fien magazine is voor ons natuurlijk gesneden koek. Maar drukken is niet zozeer onze USP. Profiteren doet de klant vooral van onze creatieve inkoop, de punctuele orderbegeleiding en het uit handen nemen van werkzaamheden. Werkzaamheden die weliswaar in het verlengde liggen van bepaalde medewerkers, maar niet tot hun expertise behoren.

Kunnen leunen op diensten als copywriting of bijvoorbeeld fotografie of eindredactie maken het extra makkelijk voor de klant. En zodra het blad de pers op gaat, heeft zij er totáál geen omkijken meer naar!

…hóóguit hoe het magazine, keurig geseald en via onze voordelige postkanalen, op de matten van de huurders valt.

Incido, dienstverlening en magazines…

Aldus…. Bij zowel de opzet van een nieuw magazine als voor bestaande bladen, speelt Incido graag een grote dienstverlenende rol. Wij weten inmiddels precies wat het maken van een magazine betekent. Want: we zijn er ervaren in!

Interesse in een (kennismakings-)gesprek? mail of bel ons gerust!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES