Genoeg zomer 2020

Genoeg: precies wat je (nú) nodig hebt!

Vlak voor de zomer van 2020 verscheen de zomer-editie van Genoeg: het tijdschrift voor iedereen “die meer wil doen met minder”.  Het nummer was in Maart uiteraard reeds in de (redactionele) maak. Zoals we weten, veranderde in Maart 2020 de wereld. En dus verloor Genoeg editie 125 haar oorspronkelijke thema; Genoeg werd, in het licht van het Corona-virus, tot de nok gevuld met positief perspectief… precies wat we, volgens de redactie, op dat moment nodig hadden.

De productie van het blad

Uitgeverij Genoeg draagt zelf zorg voor de redactie, de tekstuele inhoud, de fotografie, vormgeving en opmaak, het abonnementenbeheer én de advertentie-aquisitie. Sinds jaar en dag is daar steeds Incido, als partner voor de gehele fysieke coördinatie, druktechnische productie, afwerking en mailingverzorging.

Dus ook deze editie weer, stonden wij klaar om de productieplanning nauwgezet te volgen. En natuurlijk te zorgen voor een puik eindresultaat.
Een resultaat, dat getooid met een kostenbesparende adresdrager, keurig verpakt in biologisch afbreekbaar folie, bij de abonnees op de mat viel.
Op tijd.

Incido, dienstverlening en magazines…

Bij zowel de opzet van een nieuw magazine als voor bestaande periodieken en bladen, kan Incido een grote dienstverlenende rol spelen. Wij weten precies wat het maken van een magazine betekent. Want: we zijn er ervaren in!
Wij kennen dus ook de problemen en de valkuilen. De gewoontes van uitgevers. De verdienmodellen, de kostenbesparingen, de worstelingen.

En natuurlijk sleutelen we in dat licht al jaren aan zaken als slimmigheidjes, planmethodieken én werkwijze die leiden tot een vloeiend productieproces. Het gevolg: kostenbesparingen, een lagere milieubelasting en andere voordelen voor onze klanten.

Dus voor zowel startende als gepokt-en-gemazelde uitgevers, is ons beste advies op dit moment: mail of bel ons eens!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES