Bidbood van de gemeente Tilburg

Nooteboom Trailers: GIANTS on the road

Met regelmaat brengt onze klant Nooteboom Trailers haar indrukwekkende relatiemagazine GIANTS on the road uit. De klant heeft het blad, in de basis, extern op laten zetten. Vanaf dat moment verzorgt men de creatie van het blad in eigen huis. Denk daarbij aan de redactie, de fotografie, het tekstschrijven én de opmaak.

Productie en handling

Incido verzorgt sinds jaar en dag het drukwerk én de handling van het tijdschrift. In meerdere taalversies en aantallen gedrukt. En vooral binnen de zeer hoge kwaliteitsstandaard die Incido nastreeft, en dus ook met Nooteboom heeft afgestemd! Denk hierbij aan de papiersoort en de veredeling, maar ook aan de controle van de drukkwaliteit.

Na het drukken volgt een complex proces van mailinghandling. Hierbij worden zowel taal- als landversies in een ingewikkelde mix uitgesplitst. Vervolgens wordt het blad wereldwijd naar de belanghebbende relaties van Nooteboom verzonden.

Incido, dienstverlening en magazines…

Ook dit magazine is een goed voorbeeld van hoe de dienstverlening van Incido optimaal kan worden ingezet. De klant verzorgt het blad inhoudelijk geheel in eigen beheer. En Incido springt in, waar de klant het los wil laten. In dit geval;

  • Drukken tegen de best mogelijke prijs/ prestatie
  • Kwaliteitsgarantie
  • Een hoog probleemoplossend vermogen indien nodig
  • Ingewikkelde mailinghandling.

Als grafisch partner zorgen we ervoor!

Aldus: ook bij gedeeltelijke “eigen productie” blijft ons advies: mail of bel Incido voor de rést!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES