Hokazo stationery

Hokazo stationery

Dierenopvangentrum én dierenambulance Hokazo bestaat bij de gratie van vrijwilligers, donaties, gemeentelijke bijdragen en vergoedingen voor de kosten van ambulanceritten. Elke euro dient extra goed te worden besteed. Wij hielpen daarbij met slimmigheidjes voor het Hokazo stationery drukwerk.

Ontwerp en restyling

De mensen van Hokazo kozen ervoor om de restyling van het logo in eigen beheer uit te voeren. In dat kader konden wij niet veel toevoegen; de vorm en kleuren waren bepaald. In de uitwerking kwam het neer op een drie-kleuren logo; voor de kostprijs van offset drukwerk zeer ongunstig.
We hebben er daarom een slimme truuk mee uitgehaald…

Slimme opmaak

We hebben de uitgekozen kleuren (paars en groen) eerst aangepast naar het (het voor drukkers standaard) PMS kleurenpalet. Zo’n logo drukken in full colour vonden we kwalitatief geen goed advies, gezien de kleurkracht van de twee gekozen kleuren. Bij het bepalen van deze twee PMS-kleuren hebben we echter rekening gehouden met de derde drukkleur (zwart): door het gekozen paars en groen over elkaar heen te drukken, ontstaat een dermate donkere tint, dat daarbij het ontwerp prima overeind blijft.

DTP en drukwerk

Vervolgens hebben we op onze DTP-afdeling het logo dusdanig bewerkt dat de mengkleuren exact over elkaar heen vallen daar waar het donkere gedeelte zichtbaar dient te zijn.

Het drukwerk hebben we geproduceerd op onze eigen papierlijn INVO Premium, om zo de prijs-kwaliteit verhouding nog verder te verbeteren. Het resultaat is een frisse huisstijl en een professionele uitstraling!

Mengen wij ons ook in uw kleuren?

Meedenken op deze creatieve manier, teneinde kosten te besparen: het zit in ons bloed. We doen niet anders. We zouden niet anders willen. Voor iedereen, dus ook voor u. Mogen wij ons ook in uw huistijlkleuren mengen? Nodig ons eens uit dan openen we gráág onze trukendoos!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES