veiligheidshesje corona

Veiligheidshesjes hebben een signalerende en communicerende werking. Met als doel, het verhogen van de veiligheid van de drager. Dat geldt ook voor het zogenaamde Houd Afstand Hesje. Veel gebruikt in supermarkten en andere winkels, waardoor personeel zich iets veiliger voelt.

Houd afstand hesje

En wat een enorme run was er ineens op deze hesjes, toen het Coronavirus ook in Nederland om zich heen begon te grijpen. Alle supermarkten en andere winkels en ketens staken hun personeel in deze houd afstand hesjes. Het gevolg: de voorraden raakten snel op. Het werd vreselijk ingewikkeld (lees: nagenoeg onmogelijk) om de hesjes nog ergens aan te komen. Met als gevolg onaanvaardbare levertijden en oplopende prijzen.

Voorraden

Snel een flink aantal van deze hesjes bestellen lukte niet meer via de voorgeschreven kanalen. Gelukkig voor onze klanten was daar het enorme netwerk van Incido! Dus belde onze klant Van Doormalen Retail ons. Direct gingen wij aan de gang, want de veiligheid van mensen gaat boven alles.
Bellen, mailen, duwen en trekken; het lukte. We vonden de voorraad die nodig was. We zorgden voor een fatsoenlijke prijs. Snel de opdruk erop middels zeefdruk… en leveren!

Bedrijfskleding

Voor ons valt dit product onder de noemer bedrijfskleding. Kleding dus met een beschermende, communicerende en/of uniformiteit uitstralende functie.  Incido is thuis in alle vormen van bedrijfskleding. We kennen de eisen die gesteld worden voor diverse doelgroepen. En zijn uiteraard bedreven in het bedrukken middels zeefdruk, borduring, opgesealde labels of anderszins. Altijd gericht op hoogwaardige kwaliteit, waardoor de kleding zo lang mogelijk haar communicerende functie behoudt!

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan snel contact met ons op via mail. Of bel ons even naar +31 413 25 32 25.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES