Industriële foudraal

Een industriële foudraal voor uw producten

Oerdegelijk. En geheel op maat gemaakt. Speciale tassen en zakken, bijvoorbeeld voor de opslag én het vervoer van stand- en beursmaterialen. Hierbij als voorbeeld deze industriële foudraal, voor schadevrij verpakken, transport en opslag!

Probleem: hoe bewaar en vervoer ik materialen

Herkent u dit? Na een beurs wordt de stand snel afgebroken. Alle materialen bij elkaar geraapt. En alles gaat de bus in.
Om vervolgens op de zaak snel in de opslag te verdwijnen… Aan het werk, tot de volgende beurs!

Met als gevolg, op die volgende beurs…. daar sta je dan.
Spullen door elkaar, een koppelstuk is kwijt, een buis ontbreekt…

De oplossing: een industriële foudraal

…Maar NIET als u, net als onze klant Nooteboom Trailers, gebruik maakt van een industriële foudraal. Die maken we namelijk op maat, in elke gewenste vorm en aantal. Verpak alles netjes bij elkaar.

Vlot en netjes opruimen is geen enkel probleem, als er één keer goed over is nagedacht. Markeer onderdelen, gebruik degelijke kratten en bedenk maatwerk-oplossingen. Dit stimuleert om netjes te werken en op te ruimen!

Draagtas op maat!

Deze speciale draagtassen voor trus-systemen maken wij van extra taai zeildoek, net zoals bijvoorbeeld de kabelhoezen voor onze klant Nooteboom. En uiteraard proberen we dat zoveel mogelijk te doen in de huisstijlkleur van de klant! Eventueel bedrukt met uw logo. Een industriële foudraal of draagtas, helemaal op maat gemaakt. Oerdegelijk, dubbel gestikt, voorzien van degelijke draaglussen, zware kwaliteit ritssluitingen, waar nodig beschermende inzetstukken.
En dankzij het afsluitbare index-venster kunt u de inhoud eenvoudig markeren!

Dit is nou een typisch voorbeeld van hoe Incido een door de klant bedachte oplossing omzet in een oerdegelijk product! We maken met grote regelmaat dergelijke maatwerk-oplossingen, dus ook voor uw opslag- en/of transportprobleem kunnen wij een oplossing bedenken. Heeft u interesse? Bel of mail ons dan direct voor een adviesgesprek en een voorstel!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES