Kwaliteitsvlaggen en -banieren

Advisering op basis van uw wensen

Ook als wij uw vlaggen of banieren mogen leveren, werken wij altijd toe naar de productie van kwaliteitsvlaggen en -banieren. Vanzelfsprekend spelen in ons advies factoren als aantal, formaat, gebruiksdoel en het aantal druk- of printkleuren zwaar mee. En ook uw eigen eisen zijn van belang: vaak is de kwaliteit zeer belangrijk. En soms is de prijs belangrijker…

Prijs in balans met kwaliteit

Dit betekent overigens niet, dat een lagere prijs per definitie een lagere kwaliteit tot gevolg heeft. We kijken naar het totaalplaatje. Kunnen we besparen op het aantal drukkleuren door een slimme opmaak, bijvoorbeeld? Dan sparen we juist kosten uit. En door het aantal iets te verhogen, verlagen we de stuksprijs. Op die manier adviseren wij u vanuit de mix van factoren, die leiden tot een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Kwaliteitsvlaggen en -banieren: u ziet het direct

In het voorbeeld van de Renewi banieren ziet u rechts een laatste banier uit de oplage die de klant zelf ergens inkocht. Links ziet u onze banier. Direct na het hijsen. Een hogere witheid en diepere drukkleuren. Meteen straalt onze klant méér uit dan ze voorheen deed….

En vervolgens… zes weken later! Uiteraard slijt elke vlag. Elke vlag raakt vervuild door regen en (fijn-)stof, elke inkt vervaagt onder de invloed van UV (zonlicht!) en elke vlag slijt door het wapperen in weer en wind. Maar is de basis goed, de pigmenten krachtig en de confectie top, dan verhoogt dit de kwaliteitsuitstraling en kan het de levensduur verlengen!

Kwaliteitsvlaggen

Strijk tegenvallers en hijs kwaliteit

Wellicht kan er ook aan uw vlaggen worden verbeterd. Of, laat gewoon eens een frisse wind door ál uw reclame-uitingen waaien. Wij geven niemand de wind van voren, maar komen wél direct met krachtige adviezen waarmee u verder komt. Neem contact met ons op als u dat goed in de oren klinkt – het kost niks en baat het niet……

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES