Kwartetspel strategisch beleidsplan Biezonderwijs

Voor Biezonderwijs had onze klant Schwung Reclame een gaaf idee. Het Strategisch Meerjarenbeleidsplan voor 2016 – 2020 werd uitgevoerd als kwartetspel strategisch beleidsplan. Althans, de samenvatting ervan. En zo toveren we een (doorgaans saai) document om tot een levendige informatiebron!

Speelse communicatie in een doosje

Het kwartetspel laat de ambities zien voor de komende jaren. Het kan gespeeld worden vanaf 2 personen en duurt slechts 15 minuten. Hierdoor ben je in korte tijd op de hoogte van de belangrijkste ambities én hoe deze gerealiseerd gaan worden.

Samenstelling

De samenstelling van het doosje bestaat uit de volgende elementen;

  • Het doosje zelf; een eenvoudig vouwdoosje dat zonder lijm in elkaar gezet wordt
  • Een interieurtje (ook wel: tafeltje) waardoor de inhoud wat hoger ligt
  • De viermaal vier kwartetkaarten in een keurig bundeltje
  • Extra informatie in de toelichtende folder

Productie en de rol van Incido

Incido speelde een mooie rol, want het pakketje bestaat uit diverse (op elkaar af te stemmen) onderdelen. Maar in eerste instantie hebben we in een adviesgesprekje onze klant geholpen met afmetingen, mogelijkheden en opties. En daarnaast natuurlijk de prijstechnische consequenties. Daarna kon de klant het idee presenteren aan hun klant met daarbij ook meteen het financiële plaatje. Hierdoor hebben we bij voorbaat eventuele verrassingen voorkomen.

Vervolgens hebben we alles geproduceerd. De kwartetkaarten hebben we gedrukt en gestanst met een bestaand stansmes, waardoor we de klant kosten uitspaarden. Voor de doosjes met interieur is wel een stansmes gemaakt. Na het drukken en afwerken hebben wij de kaartensets per set gebundeld. Vervolgens de doosjes opgezet (gemonteerd dus) en gevuld met het tafeltje, de kaartenset en de gevouwen folder. Tenslotte hebben we een transparante sluitzegel aangebracht.

Toegankelijk presenteren werkt (beter)!

Hoe vaak gebeurt het niet, dat een organisatie plannen of ideeën wil communiceren aan haar stakeholders. Medewerkers, klanten, een overheid, aandeelhouders. En hoe vaak gebeurt dat niet in een standaard vorm, zonder écht na te denken over de ontvanger van deze informatie. En of deze informatie wel binnenkomt, waardoor het feitelijk geen informatie is, maar slechts gegevens zijn.

Wij veranderen gegevens in informatie! Met een creatief idee (zoals dit kwartetspel strategisch beleidsplan), komt u verder, waardoor de effectiviteit van uw uiting of mededeling sterk wordt verhoogd. En daarna zorgen we ook nog eens voor de gehele uitvoering. Laat ons dus helpen!

Vaak werkt een korte sessie samen sparren al heel goed. En dat kost helemaal niets! Aldus…. Even overleggen? Bel of mail ons dan direct!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES