laadpaal parkeerbordjes

Elektrisch laden wordt beloond!

Op steeds meer plaatsen beloont men het elektrisch laden met een mooie (en vaak nog vrije) parkeerplaats. Deze parkeerplekken bevinden zich over het algemeen vlakbij het pand. Dat komt natuurlijk doordat dat het meest praktisch is bij de aanleg van een laadpaal, maar de “bijvangst” is een mooie locatie. In de ideale situatie worden deze parkeerplekken aangeduid met laadpaal parkeerbordjes, zodat de bezoeker direct ziet waar hij/zij moet zijn.

Aldus… met een elektrische auto parkeer én laad je meestal vlakbij de ingang van je bedrijf, klant of leverancier!

Parkeerplaats met laadpaal

Bij een professionele uitstraling hoort professionele communicatie. Zoals keurige signing en dus een heldere bewegwijzering. En, zoals in dit geval, duidelijke laadpaal parkeerbordjes in de huisstijl van het bedrijf. Het voorbeeld is van onze klant Renewi in Son. Ook zij geven enerzijds hun pand de uitstraling die het verdient. En anderzijds wijst het bedrijf haar bezoekers op heldere wijze de weg naar de voor hen geschikte parkeerplaats met laadpaal!

Vormgeving, productie, montage

Incido verzorgt uiteraard niet alleen de productie van dergelijke laadpaal parkeerbordjes. Van vormgeving tot montage (indien gewenst); wij regelen het voor u. Mocht uw technische dienst zelf voor de montage of plaatsing willen zorgen? Dan is het separaat meeleveren van plaatsings- en bevestigingsmaterialen uiteraard ook mogelijk. Denk daarbij aan buis- of flespalen (op de juiste lengte), snelbeton voor de plaatsing, buisklemmen voor de bord-montage of schroefmateriaal en/of taaie zelfklevende tapes.

Mocht uw pand ook wel wat frisse uitingen of bewegwijzeringen kunnen gebruiken, neem dan voor creatieve adviezen en een passende begroting contact met ons op. Dat kan via e-mail, of bel gerust meteen even: +31 413 25 32 25.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES