Logo op product

Een beeldmerk, als toevoeging op het bestaande logo en huisstijl. Zo’n beeldmerk kunt u toepassen op bijvoorbeeld producten, onderdelen en documentatie, waardoor uw herkenbaarheid en communicatiemogelijkheden worden vergroot! We adviseren u graag over alle mogelijkheden hoe u uw beeldmerk of logo op uw product kunt plaatsen.

Probleem

Het is niet altijd mogelijk (of wenselijk!) om het gehele bedrijfslogo af te beelden. Bijvoorbeeld in geval van een afwijkende druktechniek. Soms komen de kleuren niet goed tot hun recht, of kunnen zelfs niet gedrukt worden. Of in het geval van beperkte ruimte, waardoor het logo niet volgens de huisstijlrichtlijnen kan worden afgebeeld. In die gevallen kan het beeldmerk de oplossing zijn.

De oplossing

Voor dit soort gevallen kunt u dus kiezen voor (het ontwerpen van) een beeldmerk. Een beeldmerk is een kleiner, eenvoudiger huisstijl-element dan het logo en maakt integraal onderdeel uit van de gehele huisstijl. Het kan als aanvulling op het logo worden ingezet, of zelfs als vervanging ervan!

Door het compacte karakter kan een beeldmerk worden toegepast als bijvoorbeeld;

  • Icoon
  • Keurmerk
  • Kwaliteitslabel
  • Logo-vervanger
  • …of elk ander marketinginstrument

Het beeldmerk van Hirschmann

Door ons ontworpen, voor onze klant Hirschmann Multimedia. Als aanvulling op de bestaande huisstijl.
Dit beeldmerk beelden we herkenbaar af op onder anderen de verpakkingen en documentatie. Vaak náást het logo.
Maar ook als vervanger van het logo staat het beeldmerk als een herkenbaar huis. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de afgebeelde connectoren, met daarin ingegoten het beeldmerk.

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES