Multifunctionele verzenddoos alias toonbankdisplay

Multifunctionele verzenddoos alias toonbankdisplay

Het magazine Diactueel van onze klant Mediq Direct Diabetes is een lifestyle magazine voor mensen met diabetes. De klant verzendt het blad (onder anderen) naar diverse wachtkamers en andere zorglocaties. En met deze multifunctionele verzenddoos alias toonbankdisplay verzendt én presenteert men in één oplossing.

Opslag en verzending in één…

Deze schitterende oplossing is in eerste instantie een verpakkingsdoos. Hierin worden de magazines eenvoudig en vooral zeer praktisch verpakt en gestapeld. Daarnaast is het een verzenddoos, want met een adresetiket erop kan hij zó voor verzending naar de de vervoerder.

…maar óók presenteren!

Mede dankzij het ingenieuze ontwerp kan de ontvanger deze multifunctionele verzenddoos alias toonbankdisplay met enkele eenvoudige handelingen de doos tot toonbankdisplay ombouwen. Daarmee presenteert het magazine op een fraaie en unieke wijze. Dankzij deze oplossing wordt de ontvanger gestimuleerd om het blad op toonbank of balie te plaatsen, waardoor de stapel niet ergens in een kast verdwijnt. Of erger nog….

Na gebruik kan de display gewoon bij het oud papier, waardoor de milieubelasting minimaal is. Hiermee is een fraaie, kostenbewuste en duurzame oplossing ontstaan!

Productie

De doos produceren wij door drukvellen te maken, waarna we deze op het witte golfkarton plakken. Vervolgens stansen wij de platen karton. Tijdens het stansen worden alle ril-, snij- en perforatielijnen aangebracht. Zo maken we van de doos een “plano” (plat) product, dat eenvoudig en duurzaam te vervoeren is. De kartonnen platen worden bij het magazijn pas opgezet (tot doos) én gevuld met een aantal magazines. En vanaf dat moment staan ze direct klaar voor verzending!

Ook op een slimme manier inpakken?

Vanzelfsprekend is er ook voor úw vraagstuk een slimme oplossing. Wellicht is die reeds voorhanden en anders gaan we hem bedenken. Laat het dus gerust aan ons over. Slim inpakken is wat we doen, dus waarom neemt u niet even contact met ons op?
Wellicht pakken we zelfs ú in – met een mooie oplossing natuurlijk!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES