Nieuwe website bi-beveiliging.nl

Nieuwe website bi-beveiliging.nl

Al jaren werken wij met veel trots en plezier voor de bedrijven van de heer Onink, waaronder SRP Zuid B.V. en B+I Beveiliging B.V. te Best. We zorgen onder anderen voor het ontwerp van de diverse huisstijlen en opmaak van uitingen zoals advertenties. Maar ook voor de fysieke uitvoeringen, zoals beletteringen van wagenpark en pand én de productie van marketingproducten. Na jaren een vertrouwd, maar langzaamaan wat verouderd gezicht, was het ook tijd voor de nieuwe website bi-beveiliging.nl!

Het ontwerp

De vorige website van B+I Beveiliging, destijds ook gebouwd door Incido, was toe aan een flinke upgrade. We zijn dus aan de slag gegaan met een fris en ontwerp van de look-and-feel van de website. Vanzelfsprekend volgen wij bij het ontwerpen de huisstijlrichtlijnen gevolgd, welke in ons beheer zijn.

Hosting 100% beheerd door Incido

Het hosten van de website is reeds jaar en dag in beheer van Incido. Voor de klant is dit veruit de makkelijkste optie, omdat zij slechts één aanspreekpunt voor alle Internet-zaken heeft.

Aldus; zowel DNS-beheer, de domeinnamen, complete hosting en mailafhandeling zijn bij Incido ondergebracht – zoals wij dat voor diverse klanten verzorgen. In het geval van B+I Beveiliging is er voor de mailafhandeling sprake van een externe automatiseerder, waarmee wij fijn samenwerken zodat ook dat stuk vloeiend verloopt!

Een nieuwe website; drama of soepel?

Webdesign voeren we uit voor iedere ondernemer en in elke ondernemingsfase. Bij de start, waarbij we dus óók kunnen zorgen voor het ontwerp van het logo en de huisstijl. Maar ook als er reeds sprake is van een uitontwikkelde huisstijl. We ontwerpen binnen de richtlijnen.

Bij het bouwen van een website gaan wij zeer pragmatisch en planmatig te werk. We kunnen vlot schakelen. Hoe vaak horen wij in de markt, dat het traject van het webdesign als “langdurig en zwaar” wordt ervaren… Wel, onze klanten kunnen daar in geen geval van meepraten! Wij nemen de klant bij de hand en zorgen dat alle werkzaamheden keurig achter elkaar aan gepland én uitgevoerd worden.

De enige vertragende factor is bij Incido soms de klant zelf; aan ons zal het niet liggen! Maak het uzelf dus gewoon makkelijk. Bel of mail met uw vragen over onze hosting en/of het ontwerp en bouw van uw website! Binnen afzienbare tijd kan ook uw aanwezigheid op het web er weer jaren tegen!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES