Nooteboom jaarkalender 2021

Nooteboom jaarkalender 2021: de 20e alweer!

Inmiddels is het alweer 20 edities geleden, dat wij voor de eerste keer de wandkalender voor Nooteboom Trailers B.V. produceerden. En hier is hij wederom: de Nooteboom jaarkalender 2021!

Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming. Nooteboom biedt innovatieve en integrale oplossingen voor uitzonderlijk vervoer. Het bedrijf ontwerpt en bouwt de hoogste kwaliteit trailers. We spreken over Nederlandse hoogwaardige kwaliteit – dus dat verdient een kwalitatief hoogwaardige marketing!

De marketing

De marketingafdeling van Nooteboom is compact en uiterst professioneel. Hiermee creëert het bedrijf al decennia lang een zeer positieve merkbeleving. Er is zelfs een eigen shop voor Nooteboom merchandise producten. De marketing en communicatie zijn gericht op zowel individueel als corporate niveau.
Dit alles heeft onder anderen de begin 2021 behaalde 40.000 volgers op Facebook tot gevolg!

De samenwerking met Incido

Al ruim 20 jaar maakt Nooteboom gebruik van de kennis en ervaring van Incido. We treden op als grafisch inkoper, –begeleider en –adviseur. De voordelen van deze professionele manier van werken zijn voor de klant onder andere;

  • Men houdt de marketingafdeling compact en dus flexibel
  • Grafische inkoop geschiedt altijd efficiënt en effectief
  • Diepgaande grafische inkoopkennis is altijd kosteloos voorhanden
  • De kwaliteit van diverse producties wordt geborgd door onze kwaliteitsstandaard

De kalender

De Nooteboom-kalender is altijd een prestige-product geweest. Hierdoor streeft onze klant méér dan perfectie na. Denk hierbij aan zaken als perfecte fotografie en professionele fotobewerking, hoogwaardig drukwerk op stevig papier, een bijzondere veredeling of ander extraatje, keurige afwerking en een passende verpakking. Daarnaast speelt ook de factor tijd mee: de kalender moet ruim op tijd bij de klanten liggen. Zodat hij 100% zeker als eerste aan de muur hangt!

Nooteboom kan rekenen op de gedegen productiebegeleiding door Incido, waardoor al deze wensen worden vervuld.

De productie

De klant besteedt de opmaak van de kalender uit bij een externe partij. Daarom controleren wij in eerste instantie de digitale input. We zorgen voor een digitale proeffase, waarin de kalenders nog één laatste keer grondig kunnen worden bekeken. Nadat de klant haar akkoord heeft gegeven, drukken we de kalender op een gunstige drukvelindeling.

Het papier heeft een ongangbaar hoog gramsgewicht, daarom bestellen we dit op speciale fabrieksaanmaak. Daarmee zorgen we voor een optimale prijs/prestatieverhouding van het papier. Het afwerken (binden middels wire-o) laten we uitvoeren door een kleine flexibele afwerker, want deze heeft kwaliteit hoog in het vaandel.

De speciale maatwerk kalenderdozen waarin de kalenders worden verzonden, laten we produceren bij een kartonnagepartner.

Na de afwerking verpakken wij de kalenders grotendeels per stuk in dozen. Een ander deel gaat vervolgens per 20 exemplaren in speciale omdozen. Tenslotte coördineren wij de logistiek naar diverse afleveradressen, waaronder het internationale postbedrijf voor wereldwijde verspreiding.

Klinkt bovenstaand als een klok?
Kijk niet langer op de kalender maar neem gewoon direct contact met ons op!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES