Website outdoor en sport events

Website Outdoor- en Sport Events: “nu zijn we compleet”

Het bedrijf in opbouw “Outdoor en Sport Events te Elsendorp” ontbeerde nog één essentieel verkoopmiddel. Het gezicht naar de buitenwereld. De catalogus. De zichtbare uitingen van de verbeelding…. Kortom: de website outdoorensport.events!

Domeinnaam

Het begint allemaal met de juiste domeinnaam. We hebben deze snel vastgelegd onder ons beheer, zodat deze veiliggesteld was. Het idee om hiervoor de extensie “.events” te gebruiken kwam van ons: zeer passend gezien zowel de naam van het bedrijf als de bedrijfsactiviteit!

Ontwerp en bouw

Onze kracht als totaalleverancier kwam ook bij dit project volledig tot wasdom. Allereerst was daar het logo: een uiterst herkenbaar ontwerp, maar niet beschikbaar als vector-bestand. We namen het vectoriseren voor onze rekening, waardoor het logo altijd strak en scherp voorhanden is.

Vervolgens hebben we, in samenspraak met de klant, een basisschets gemaakt van het webdesign. Na het doorvoeren van enkele aanpassingen op ons ontwerp, zijn we gestart met de bouw. Met de veelheid aan aangeleverd beeldmateriaal en teksten, vulden we het framewerk.

Het redigeren van de teksten hebben we deels zelf uitgevoerd en deels aan de klant overgelaten – uiteraard gaven we daarvoor volop tips over het hoe-en-wat.

Techniek: hosting, DNS, SSL…

Ook voor deze website verzorgt Incido de ook randzaken zoals hosting, DNS-beheer, SSL-certificaten, domeinnaamregistratie en -beheer, etc. Alles in één hand en geen ingewikkeld gedoe voor de klant.

Als het kán, doe je het zelf!

Het was heel leuk werken met de mensen achter Outdoor en Sport Events. Natuurlijk was men vooraf niet technisch onderlegd voor wat betreft het beheer van een website. Maar met een uitlegsessie en wat telefonische ondersteuning konden we al heel snel zeggen “we zijn trots op jullie”. Men vulde content al snel zelfstandig aan. Fijn om met zo’n gedreven mensen te mogen werken!

Uw website ook een schot in de roos?

Een effectieve website met nét een beetje méér, net zoals op de website outdoorensport.events? We gaan ook heel graag voor (en mét) u aan de slag! Bel of mail ons en we leggen graag uit wat we kunnen betekenen op het gebied van hosting, het vastleggen van een domeinnaam, het ontwerpen en bouwen van uw nieuwe website of een grondige restyling van de bestaande site.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES