website srpzuid.nl

De nieuwe website srpzuid.nl

Na een aantal jaren werd het tijd om de website van onze klant SRP Zuid te vervangen. Destijds hebben we de site in een gecombineerd design gebouwd waardoor de look-and-feel inmiddels wat gedateerd aandeed. Tijd dus voor een nieuwe, frisse website srpzuid.nl!

Jonge mensen voor dynamiek!

De directie van SRP Zuid wees de drie jongste medewerkers van het bedrijf aan voor dit project. We werkten dus samen met drie enthousiaste, dynamische mensen die bruisen van de energie. Doortastend gingen zij en wij aan de slag.

Planning voor een vaste opleverdatum

Het project begon met het maken van een strakke planning, waarin alle disciplines naadloos op elkaar aansloten;
 • Webdesign
  Ontwerp binnen de huisstijlrichtlijnen (in ons beheer)
 • Tekstschrijven en redigeren
  Onze tekstschrijvers en/of de klant schrijven, wij doen de eindredactie
 • Vertalen
  Onze professionele native vertalers zorgden voor de Engelse versie van de site  
 • Fotografie
  Op locatie brachten wij pand én medewerkers sfeervol en realistisch in beeld
 • Inregelen van de techniek
  Hosting, DNS-beheer, SSL, mailafhandeling
 • Bouwen
  Op basis van het meest-passende CMS (i.c. WordPress)
Het opstellen van de planning was extra van belang, omdat er een ijzeren deadline was bepaald: de opleverdatum stond vast. In nauwe samenwerking met de klant hielden wij eenieder aan deze planning… en leverden de site uiteindelijk 1,5 week vóór deadline (of: lifeline) op!

Techniek: hosting, DNS, SSL…

Naast webdesign en -bouw verzorgt Incido ook randzaken zoals hosting, DNS-beheer, SSL-certificaten, domeinnaamregistratie en -beheer, etc. Alles in één hand en geen ingewikkeld gedoe voor de klant. Ondanks dat bij de website srpzuid.nl ook de hostinglocatie wijzigde én de mail wordt beheerd door een externe automatiseerder, verliep alles vlekkeloos en zonder technische problemen.

Pragmatisch werken is onze steel

We startten projectmatig met een gedetailleerde en doordachte planning, maar werkten op pragmatische wijze aan het project. “Niet lullen maar poetsen”, zogezegd. Want iedereen wéét wat hem of haar te doen staat – en Incido overziet het geheel. Bijschakelen waar nodig, een duwtje in de rug als het stilvalt en de draad ophalen waar een steek gevallen is.

De klant vaart er wel bij, want het resultaat is een vlot en soepel verlopen project met een schitterend resultaat: https://www.srpzuid.nl!

Ook voor u aan de slag?

Ook voor u kunnen we gaan poetsen… Op eenzelfde wijze! Bel of mail ons en we leggen uit hoe we u kunnen helpen met hosting, het vastleggen van een domeinnaam, het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website of een grondige restyling van uw bestaande site.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES