Website togetherforyou.nl

Nagelnieuwe website togetherforyou.nl

Voor onze klant Together for YOU (TFY), onderdeel van Challenge, ontwikkelden wij de complete huisstijl en benodigde uitingen. Daarna stond nog een website op de wensenlijst. TFY verzorgt sportgroepslessen op lokaal niveau waardoor sporten zeer laagdrempelig wordt gemaakt. Het promoten van de lessen met een website in stijl is de beste methode voor lokale promotie. Aldus togen wij aan het werk met als resultaat de website togetherforyou.nl!

Hosting bij Incido

De klant heeft ervoor gekozen om haar website togetherforyou.nl geheel in beheer te brengen van Incido. Daarmee zijn dus zowel het DNS-beheer, het beheer van de domeinnamen, de complete hosting als de mailafhandeling bij Incido ondergebracht – zoals wij dat voor diverse klanten verzorgen. Met onze eigen hostingfaciliteit regelden we het hostingpakket en de DNS records in. Tenslotte hebben we de gewenste mailadressen ingesteld.

Ontwerp van de website

Het ontwerp van de look-and-feel van de website lag volledig in onze handen. In overleg met de klant is er besloten om een aanvullende fotoshoot te organiseren, waardoor ook de fotografie er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Vanzelfsprekend hebben we bij het ontwerpen de huisstijlrichtlijnen gevolgd – niet ingewikkeld daar we deze zelf ontworpen hebben.

Teksten en SEO

De copywriting, dus het verzorgen van de teksten, evenals het SEO maken van de teksten, lag in onze handen. Wij hebben de tekstuele content gebaseerd op tekstmateriaal dat we reeds eerder verzorgden voor het foldermateriaal van TFY. Deze bestaande teksten hebben we herschreven en waar nodig aangevuld met extra informatie. Ontbrekende content schreven we van scratch.

“Incido? Absolute aanrader”

Een betere referentie dan de mening van de klant is er niet. We vragen ons dus altijd af hoe de klant onze dienstverlening heeft ervaren. Hoe verliep in hun ogen het hele traject? Kortom, hoe is het oordeel over Incido? Wel, we kunnen alleen maar trots zijn op de reactie van eigenaresse Kim Smits;

“Incido denkt enorm met je mee op alle vlakken (zelfs dingen waar je zelf niet over nagedacht hebt) en zorgen echt voor een professioneel product helemaal naar jouw zin! Kortom: absolute aanrader!”

Dienen we zelf méér te zeggen?
Bel of mail snel met uw vragen over onze hosting en/of het ontwerp en bouw van uw website!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES