Welkomstdoos

Welkomstdoos voor aanstaande moeders

De diabetes-tak van Mediq (voorheen Mediq Direct Diabetes, kortweg MDD) levert een breed assortiment aan zelfhulpmiddelen voor diabetes. Denk hierbij aan zaken als insuline, insulinepompen met toebehoren, spuiten, teststrips, glucosemeters evenals medicatie. Voor aanstaande moeders verstrekt MDD de welkomstdoos met de interne naam “Zwangerschapsdoos”.

Efficiënt vervoer, eenvoudige montage

Deze doos is heel vernuftig geconstrueerd. Hierdoor kan deze niet-opgezet (“plano” dus, dus als een platte plaat karton) geleverd worden bij de klant. Daar wordt hij met enkele eenvoudige handelingen opgezet tot een doos-met-klep.

Slim functioneel ontwerp

Doordat vooraf goed is nagedacht over de vorm, kunnen we lijmstrips of andere bevestigingssystemen voorkomen. De doos klikt zichzelf namelijk tijdens het opzetten vanzelf vast.

Functioneel ontwerpen van een verpakkingsdoos is een vak. Onze specialisten beheersen dat vak tot in de puntjes! Kortom, voor zowel een klein presentatiedoosje als een gigantische industriële omdoos – en vanzelfsprekend alles daar tussenin, kunt u terecht. Met oog voor efficiency gaan we graag voor u aan de slag, want voor elke toepassing is een slimme verpakking te bedenken.

Slim ontwerpen = kosten beheersen

Bij het functioneel ontwerp houden we vanzelfsprekend rekening met de kostprijs van de verpakking. Plat gezegd: is de doos betaalbaar te produceren? Levert hij geen onoverkomelijke problemen op in de productie? Bij ons liggen ontwerp en productie in één hand (de onze!). Zodoende kunnen wij een optimaal ontwerp opleveren.

Productie van de Welkomstdoos

De afmeting van deze welkomstdoos is fors. Daardoor is de plano uitslag, de kartonnen basis, nog vele malen groter.

Kortom: we drukken de drukvellen op een grootformaat drukpers. Minimaal formaat is 100 cm x 140 cm. Na het drukken plakken we het drukwerk op de golfkartonnen platen. En een enorm stansmes snijdt, rilt en perforeert de kartonnen plaat tenslotte met één grote klap tot plano doos.

De afwerking bestaat uit het verwijderen van het restmateriaal en afbundelen op pallets: op naar het centraal magazijn van Mediq!

Eens doorpraten?

Dat is alvast een voordeel: een kennismakingsgesprek met ons is kosteloos. En wilt u meteen die ervaren blik over uw verpakkingsvraagstuk laten gaan? Roept u maar!  Aldus, bel of mail ons en we springen in de auto óf checken online in. Waarna we direct aan de slag kunnen!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES