Word sjablonen

Microsoft Office

Microsoft Office is veelzijdig in gebruik en DE standaard in kantooromgevingen. U rekent op Excel, presenteert met Powerpoint, mailt vanuit Outlook en klimt in de pen met Word. De ideale productiviteitssoftware! Echter… iedere gebruiker loopt weleens tegen typische MS Office problemen of -tekortkomingen aan.

Het is mogelijk om de programma’s te optimaliseren zodat dergelijke tekortkomingen teniet worden gedaan. Bijvoorbeeld door het bouwen van Word sjablonen. De mogelijkheden zijn legio, echter is zélf bouwen bijna niet te doen.

Problemen in Office

Zeker bij intensief gebruik lopen Office-gebruikers regelmatig tegen problemen aan. We doelen op ongemakken waarvan men vaak niet weet dat wij ze eenvoudig kunnen oplossen. Een goed voorbeeld is de instabiliteit van Word bij het gebruik van opsommingstekens. Dit is een bekende zwakte, die wij gratis oplossen voor iedere klant die een Word-sjabloon door ons laat bouwen.

Maar denkt u voor écht spectaculaire mogelijkheden aan bijvoorbeeld;

 • Eén standaard basisdocument, waardoor alle documenten in hetzelfde huisstijlontwerp worden gemaakt
  Bij iedere medewerker. Zonder extra inspanningen.
 • Het (min of meer) geautomatiseerd samenstellen van een compleet document, zoals een offerte, aanbesteding of arbeidsovereenkomst
  Natuurlijk met behoud van alle flexibiliteit om zaken te wijzigen of personaliseren.
 • En denkt u eens aan uw bedrijfshuisstijl, welke we compleet kunnen omzetten naar Office sjablonen
  Altijd hoge kwaliteit in uw uitstraling, maar tóch lichte bestanden
 • Stabiele opsommingen en tabellen in Word
  Géén vreemde gedragingen meer, geen instabiele documenten meer!
 • Scherpe afbeeldingen en logo’s zonder het bestand te verzwaren
  We bouwen een vector-achtig logo in en vertellen Word hoe om te gaan met de resolutie van afbeeldingen

Kortom, voorbeelden te over!

Voorbeelden te over…

Het beschrijven van alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden is onmogelijk. Maar laten we het zo zeggen… Als u óóit gedacht heeft “het zou toch handig zijn als ik in Word….”, dan wordt het hóóg tijd om ons te bellen!

-Wilt u automatisch een uniek referentienummer laten genereren bij een nieuw document?
Een nummer dat daarna vanzelf op meerdere plaatsen in het document terecht komt? We bouwen het.

-Zou elke medewerker gestandaardiseerd de documenten moeten opslaan?
Op vaste locaties, met de juiste documentnamen… en daarnaast keurig voldoen aan alle eisen die u stelt aan indeling en lay-out? Daar zorgen we voor.

-Maakt uw organisatie veel verschillende documenten die deels “vast” zijn en deel variabel?
Denk hierbij aan bijvoorbeeld arbeidsovereenkomsten of andere juridische documenten die deels gestandaardiseerd zijn? Wel: de standaard tekst-delen kunnen we laten oppikken van uw centrale server. En bovendien hoeft u alle variabele gegevens maar één keer in te vullen. Voor een referentieproject klikt u hier!

-Werkt u met een standaard prijslijst, met bijvoorbeeld tabellen in Word en in een saaie lay-out?
Laten wij deze eens omzetten naar uw huisstijl! Voor meer informatie klikt u hier door naar een referentieproject.

-Heeft u zeer omvangrijke Word-documenten? Dan herkent u mogelijk deze situatie wel: het programma wordt instabiel en laat het soms zomaar afweten. CRASH! En weg is die ochtend schrijfwerk… Wij schonen uw documenten op én maken ze lichter. Ook plaatsen we uw logo’s in een vector-achtige kwaliteit, dus scherper maar ook lichter. Bovendien vertellen we Word hoe om te gaan met zware foto’s. Het gevolg is een stabiel document.

Sjablonen in Office

De Incido specialisten zijn experts in het bouwen van Office-sjablonen. Of het nu gaat om één enkel sjabloon of een complete correspondentie-set. Van briefhoofd tot een geautomatiseerde huisstijlmodule: wij maken uw Office-documenten toonbaar, stabiel, gebruikersvriendelijk.

Project-inventarisatie

We inventariseren allereerst alle wensen en de optredende problemen. Op basis daarvan komen we met een advies, waarin alle mogelijkheden beschreven staan. Daarbij bieden we, indien ons dat verstandig lijkt, de mogelijkheid voor een kleine workshop op uw locatie, zodat iedereen direct aan de slag kan.
Vanzelfsprekend met een opgave van uw investeringsbedrag.

Alle afdelingen erbij betrokken

De inventarisatie van uw wensen kan soms in één stap gebeuren, maar bij complexere trajecten nemen we daar wat meer tijd voor;

 • Het eerste gesprek vindt plaats tussen u(w mensen) en onze commerciële medewerker
  Hierbij vindt een eerste inventarisatie plaats, waarna we vaak al tot een advies of zelfs een voorstel kunnen komen.
 • Bij een complexer project volgt een gesprek tussen onze specialist en de diverse betrokken disciplines binnen uw organisatie
  Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw afdeling marketing, IT, human resources, product management, de directie, etc.

Vlotter werken – ook binnen uw organisatie?

Klinkt bovenstaand goed in de oren? Nodig ons dan snel uit voor een eerste inventarisatie. Online, telefonisch of face-to-face. Meerdere klanten gingen u voor. Denk aan de gestandaardiseerde prijslijsten van Thermopatch, geheel binnen de nieuwe ontwerplijn. Of bijvoorbeeld de tenders van onze klant Athlon Car Lease.

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES