Afstandsbedieningen bedrukken

Kunnen jullie afstandsbedieningen bedrukken?

Producten kunnen niet altijd vanuit de fabriek of groothandel worden geleverd met uw eigen opdruk. Dat kan meerdere oorzaken hebben, zoals een te laag afname aantal bij uw leverancier, of het product is bijvoorbeeld al bij u aanwezig. Wij krijgen daardoor regelmatig een dergelijke vraag, zoals deze van onze klant Hirschmann Multimedia: kunnen jullie afstandsbedieningen bedrukken?

Kan het?

In dit geval levert de klant dus zelf het product aan, dat wij dan uitpakken – bedrukken – inpakken – en terugsturen. Uiteraard dienen wij vooraf te onderzoeken wat de wensen zijn (voor wat betreft de opdruk), zodat het gewenste drukbeeld überhaupt te reproduceren is met de benodigde druktechniek.
Ook voeren we vooraf een haalbaarheidstest uit, met vragen als;
  • Hechten de inkten goed
  • Dienen we met een primer te werken
  • Laat de vorm zich goed bedrukken
  • Etcetera

Dan kunnen wij het!

In de meeste gevallen weten wij raad met deze vraag. En in de meeste gevallen is ook een lastig bedrukbaar product toch wel te voorzien van een logo. Tamponneren, zeefdruk, transfers of in nood stickers: we bedenken wel een oplossing.
Zo zijn we dus ook regelmatig doende met afstandsbedieningen bedrukken. Dit gebeurt in opdracht van Hirschmann – met hun eigen logo of dat van diverse ziekenhuizen en zorgcentra!

Druk met bedrukken?

Loopt u ook weleens tegen een dergelijk drukprobleem aan? En bent u dan zelf véél te druk met het (laten) bedrukken van uw niet bedrukte producten? Geef niet op… drukhulp is daar. Blijf dus druk werken aan uw branding!! Druk ons telefoonnummer óf druk op deze link voor een mail. Dan drukken wij onze stempel op uw gemak – door uw logo op uw producten te drukken!
Ehh… drukt u ‘m nog?

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES