Grafische sector2023-01-26T10:06:05+01:00
Grafische sector
Nooit meer “nee” verkopen?
Onze expertise helpt u(w klant)!

Grafische sector

Grafische productiebedrijven zijn er niet altijd happig op om werk uit te besteden. Omdat het niet binnen de bedrijfsvoering past, of omdat de marktkennis ontbreekt. Hoe ideaal lijkt het u, als u altijd ’ja kunt verkopen? En als vervolgens uw uitbestede werk in goede, neutrale en discrete handen ligt? Als u zich 100% kunt toeleggen op eigen productie? Uw klant optimaal bedient, zonder de inspanningen en zorgen van de orderbegeleiding?

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Onze werkwijze helpt u

Incido verkoopt al jaren ‘ja’! En dat kunnen wij u ook bieden. Wij zijn ervaren, bedreven en punctuele orderbegeleiders met een zeer brede kennis van de markt.

In ons ordersysteem zijn volop controlemomenten ingebouwd. Waarom zou u daar niet op meeliften? Wij offreren, denken mee uit uw naam en komen met alternatieven voor uw klant.
U verkoopt de order vervolgens met uw eigen marge, waardoor u het aanspreekpunt voor uw klant blijft!

Ook voor een gedeeltelijke uitbesteding, bijvoorbeeld voor een speciale afwerking of een complexe productie bent u bij Incido aan het goede adres. Dankzij onze gedegen marktkennis zijn wij in staat om aan al uw vragen te voldoen.

Neutraal en onafhankelijk

Ons advies vloeit nooit voort uit de (on)mogelijkheden van een machinepark – om de eenvoudige reden dat wij daarover niet beschikken. We adviseren 100% vanuit de klantvraag. We zetten daarbij zonder probleem uw (bedrijfs-)pet op en acteren als uw specialist. We leveren op uw adres, of rechtstreeks bij uw klant. Uiteraard neutraal en/of uit uw naam.

Incido – volledig in uw element!

Biofolie

september 8th, 2020|

Biofolie - biologisch afbreekbaar? De term biofolie duidt in de volksmond op minder-milieubelastende folies (voor het verpakken van [...]

Ga naar de bovenkant