Evenementen communicatie2023-05-03T16:46:05+02:00
Evenementen
Tevreden bezoekers zijn uw succes,
laten we ’n prachtbeleving creëren!

Evenementen communicatie

Evenementen communicatie is een effectieve manier om de beleving rondom uw evenement te versterken. Samen met u zorgen we voor een blije en tevreden bezoeker of feestganger. Offline of online. Dat is wat u wilt, dus dat is wat Incido wil! En daar gaat effectieve evenementen communicatie bij helpen!

Wij kennen én begrijpen het belang van heldere en vooral ook effectieve evenementen communicatie. Denk bijvoorbeeld aan een uniek uitnodigingstraject. Waarom een standaard kaartje? Een fraaie gepersonaliseerde mailing is uw eerste kans! En op het evenement zelf, helpen wij bij die spetterende product-presentatie, bewegwijzering of een aantrekkelijke stand. Wat is daar allemaal voor nodig?

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Aansprekend en succesvol

Uw input gecombineerd met onze ideeën. Tel daar een fraaie, fantasievolle en dus effectieve vormgeving bij op. Vermenigvuldig dit met een perfecte uitvoering… en daar is de beste mix voor een aansprekend voortraject. En een succesvol evenement!

Hierbij horen zaken als vormgeving, print- en drukwerk, (complexe) mailinghandling, displays, bewegwijzering, toegangspassen of -kaarten, polsbandjes, noem maar op. En voor online evenementen wilt u fraaie graphics, een animatie of wellicht alleen een eenvoudige banner op de achtergrond?

Projectbewaking

Bij dergelijke projecten moeten planningen keihard gehaald worden. Uw evenementen communicatie kan niet wachten, want alles is gepland. U organiseert het evenement, maar de uitnodiging dient op tijd de deur uit te gaan, de bevestigingsmailing zeker niet te laat op de mat te zijn en alle POS- of promotiematerialen op tijd geleverd. En dáár zorgen wij voor. Er is geen ruimte voor vergissingen; het evenement wacht niet.

Daarnaast zorgen we ervoor dat alles keurig binnen het afgesproken budget blijft. Vooraf stemmen we alles zorgvuldig en zeer uitvoerig af, zodat er achteraf geen verrassingen kunnen ontstaan. U verwacht van ons tenslotte minstens wat er is afgesproken; zowel in planning als in uitvoering als in kosten.

Ervaring in evenementen communicatie

Wij weten alles dit als geen ander! Incido is al jarenlang actief in de evenementenbranche en verzorgden voor vele tientallen evenementen de evenementen communicatie vooraf, tijdens én na het project. Denk hierbij aan zalen als uiterst complexe mailingtrajecten, tot in de puntjes verzorgd, met vele gepersonaliseerde onderdelen. Of bijvoorbeeld een prachtige aankleding, geheel in stijl vormgegeven.

Incido werkt dus dolgraag met u samen aan een geslaagd traject. Met tevreden bezoekers of gasten – en dús een tevreden klant.

Incido; volledig in uw element!

Ga naar de bovenkant