Evenementen communicatie2023-01-26T10:04:20+01:00
Evenementen
Tevreden bezoekers zijn uw succes,
laten we ’n prachtbeleving creëren!

Evenementen communicatie

Samen zorgen we voor een blije en tevreden klant of bezoeker. Offline of online. Dat is wat u wilt, dus dat is wat Incido wil! Hierbij gaat een effectieve evenementen communicatie helpen.

Wij kennen én begrijpen het belang van heldere en vooral ook effectieve evenementen communicatie. Denk bijvoorbeeld aan een uniek uitnodigingstraject. Waarom een standaard kaartje? Een fraaie gepersonaliseerde mailing is uw eerste kans! En op het evenement zelf, helpen wij bij die spetterende product-presentatie of een aantrekkelijke stand. Wat is daar allemaal voor nodig?

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Aansprekend en succesvol

Uw input gecombineerd met onze ideeën. Tel daar onze effectieve vormgeving bij op. Vermenigvuldig dit met een perfecte uitvoering… en daar is de beste mix voor een aansprekend voortraject. En een succesvol evenement!

Hierbij horen zaken als vormgeving, print- en drukwerk, (complexe) mailinghandling, displays of bewegwijzering. En voor online evenementen wilt u fraaie graphics, een animatie of wellicht alleen een eenvoudige banner op de achtergrond.

Projectbewaking

Bij dergelijke projecten moeten planningen keihard gehaald worden. Daar zorgen wij voor. Er is tenslotte geen ruimte voor vergissingen; het evenement wacht niet. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles keurig binnen budget blijft.
U verwacht van ons tenslotte minstens wat er is afgesproken. In planning, in uitvoering en in kosten.

Ervaring

Wij weten dit als geen ander! We zijn al jarenlang actief in de evenementenbranche en verzorgden tientallen evenementen projecten. Zoals uiterst complexe mailingtrajecten, tot in de puntjes verzorgd. Of bijvoorbeeld een prachtige aankleding, geheel in stijl vormgegeven.
Incido werkt ook dolgraag met u samen aan een geslaagd traject. Met tevreden bezoekers of gasten – en dús een tevreden klant.

Incido; volledig in uw element!

(0413) 25 32 25
info@incido.nl

Neutronenlaan 26
5405 NH Uden

Postbus 218
5400 AE Uden

Ga naar de bovenkant