Verkeersborden en bewegwijzering

Verkeersborden en bewegwijzering

Op meerdere productielocaties in de regio Amsterdam van onze klant Renewi plaatsten wij diverse verkeersborden en bewegwijzering. Deze materialen varieerden van standaard verkeersborden tot maatwerk-borden.

Borden communiceren!

Zijn er op uw terrein of rondom uw gebouwen standaard verkeersregels of juist afwijkende (veiligheids-)instructies van kracht? Dan wilt u dit op een heldere wijze met uw bezoekers en weggebruikers communiceren.
Hierdoor creëert u niet alleen een juridische basis in geval van ongevallen of andere problemen. Het komt daarnaast de kwaliteitsuitstraling van uw organisatie ten goede!

Maatwerk voor uw gehele project

Incido is de perfecte partner voor dit soort projecten.
Dankzij ons producten- en dienstenassortiment, bieden wij u één aanspreekpunt voor de diverse disciplines;

  • Vormgeving en opmaak (i.v.m. niet-standaard instructieborden in uw eigen huisstijl)
  • Productie van maatwerk borden, panelen en stickers
  • Levering van standaard verkeersborden (Rijkswaterstaat-kwaliteit)
  • Wegmarkeringen en -belijning
  • Plaatsing en montage door onze monteurs

Verkeersborden en bewegwijzering

Uitvoering van het Renewi-project

Voor Renewi produceerden we de verkeersborden en bewegwijzering van de diverse locaties na een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek gaf klant haar wensen aan. Daardoor konden wij gedegen adviseren over zaken zoals;

  • Afmetingen
  • Teksten
  • Vormgeving
  • Montagemateriaal

De klant ontving van ons vooraf een duidelijke en gespecificeerde uitwerking. Met daarin vanzelfsprekend een opgave van alle kosten.
Hierdoor kon men in één compact voorstel lezen wat er was afgesproken, wat onze adviezen waren en de financiële consequenties daarvan.

Na ontvangst van de opdracht verzorgden we eerst de vormgeving. Aansluitend hebben we de diverse stickers en maatwerkborden geproduceerd, evenals de standaardborden. Tevens bestelden we alle benodigde montagematerialen (zoals palen en beugels) bij de diverse groothandels.

Uiteindelijk hebben onze monteurs op de diverse locaties alle borden geplaatst én gemonteerd!

Wijzen wij u ook de weg?

Mocht u nog op zoek zijn naar een betrouwbare partner die u de weg kan wijzen, waardoor u tijd en kosten bespaart… neemt u dan contact met ons op. Samen met u zorgen we voor een veilige en duidelijke situatie met een efficiënte bewegwijzering. Zowel buiten als binnen!

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES