Vertalen2023-01-26T10:14:03+01:00

Vertalen

Geen grenzen voor Incido

Vertaalbureau’s zijn er te over. En zelfs als online-dienst wordt vertaalwerk aangeboden. Het is de vraag of dit kwalitatief hoogwaardige vertalingen oplevert.
Heeft u grip op de snelheid én de kwaliteit van het vertaalwerk? Wij zéker!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Native speakers

Technische teksten, commerciële teksten, wetenschappelijke artikelen of juridische stukken… roept u maar. Onze vertalers doen vlot én kwalitatief hun werk. Dit kunnen we waarborgen doordat we uitsluitend werken met native speakers; schrijfstijl wordt vaak bepaald door cultuur en alleen een native speaker heeft nét dat lokale taalgevoel voor een tekst met finesse.

Achtergrond

Ten tweede zorgen wij voor een vertaler met de juiste achtergrond voor uw teksten. Technisch onderlegd voor een producthandleiding of bijvoorbeeld thuis in de wereld van marketing en reclame voor een productpresentatie. Maar ook met juridische kennis voor bijvoorbeeld een een arbeidsovereenkomst, of wat dacht u van een medisch vertaler… Voor bijsluiters bijvoorbeeld?

Vertrouwd en betrouwbaar

Indien gewenst werken wij met een beëdigd vertaler voor uw opdracht; dit staat borg voor rechtsgeldigheid en waar nodig wordt de vertaling voorzien van een apostille – een bewijs dat de handtekening van de beëdigde vertaler bij de rechtbank is gedeponeerd.

Vanzelfsprekend behandelen wij alle door u aangeleverde documenten vertrouwelijk. Onze servers en procedures zijn “AVG proof”, maar ook aanvullende afspraken over hoe wij uw documenten behandelen zijn te maken.

Tot slot, at last, finalement, Schließlich…

Onze vertalers kunnen, als dat aan de orde is, direct in opmaaksoftware werken om tijd en kosten te besparen. Is dat niet mogelijk, dan kunnen wij uiteraard alle vormgeving en opmaak voor u verzorgen – als dat gewenst is.

Is uw vertaling gereed, dan wordt er altijd een extra kwaliteitscontrole uitgevoerd vóór oplevering van de vertalingen. En…… spreekt u liever zélf de taal? Dan brengen wij u graag rechtstreeks in contact met onze partner voor een taaltraining op maat!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant