Milieu2023-01-26T10:06:54+01:00
Milieu

Milieubewust grafisch?
Een schone toekomst begint nu.

Milieu

Het milieu is -terecht- een steeds terugkerend onderwerp. Bedrijven houden zich bezig met de gevolgen van hun activiteiten voor omgeving en milieu. Met name langetermijngevolgen krijgen steeds meer aandacht.
Wat is de impact van plastic in onze leefomgeving? Hoelang moeten we nog vieze diesels laten rijden? Hoe maken en houden we onze lucht en zee schoon? Hoe kunnen onze medewerkers veilig en gezond hun werk doen?

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Visie

Ook Incido krijgt regelmatig vragen over deze onderwerpen. Wat is de zin van gerecycled papier? Hoe zit dat met afbreekbaarheid van plastics? Wat is bioplastic en kunnen we daar draagtassen van maken? Of ons magazine in sealen? Hoe vies is drukinkt? Wat doen jullie zelf? Is het papier gecertificeerd (FSC, PEFC, etc.)? Kan er LED-verlichting in onze gevelbelettering?
En ja: wij hebben heldere ideeën over deze onderwerpen.

Wat we zelf doen

Dat in ons kantoor de lampen in- en uitschakelen op beweging is een druppel. Dat onze niet-elektrische auto’s op LPG rijden is onvoldoende. Dat de hosting van onze eigen websites én die van onze klanten CO2-neutraal geschiedt… och.

Maar dat Incido als eerste in Nederland een magazine sealde in biologisch afbreekbaar folie… dát is interessant! Dat Incido door organisaties als Milieudefensie en Greenpeace is benaderd om hen bij te praten zegt veel. Let wel; we schrijven meer dan 15 jaar geleden!
En dat we bezig zijn met een wereldwijd postorderbedrijf in verband met biologisch afbreekbare verzendzakken zegt voldoende.

Incido denkt met u mee!

Wij houden niet van broodje-aap verhalen en vinden dat boven alles uw uitingen effectief moeten blijven. Dus laat ons meedenken.
Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Incido; volledig in uw element!

Biofolie

september 8th, 2020|

Biofolie - biologisch afbreekbaar? De term biofolie duidt in de volksmond op minder-milieubelastende folies (voor het verpakken van [...]

Ga naar de bovenkant