Grafisch advies2023-10-09T17:05:34+02:00

Grafisch advies

U de wensen – wij de kennis

De passie waar we groot mee zijn geworden; het grafische vak en het geven van grafisch advies! Onze passie. Wij helpen u bij het vergroten van het effect van een ontwerp, een uiting of een mailing. Passie om mee te denken, te regelen, in te kopen. Om ervoor te zorgen dat het gewoon goed komt. En, passie om onnodige kosten te voorkomen…

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Nieuwsgierigheid

Niets is zo erg, als door onwetendheid tijd te verspillen of onnodige kosten te maken.
Okay… wat niet weet, wat niet deert. Da’s waar.
Maar… wij weten het wél! En we helpen u zo graag…

Zodra u zaken met ons gaat doen, gaat u waarschijnlijk bij elke aanvraag denken dat wij hele nieuwsgierige mensen zijn. Namelijk: wij vragen, vragen en vragen. We informeren naar uw doel van de aanvraag, maar vooral ook naar wat uw prospect of klant eraan heeft. Daarnaast vragen we naar uw verwachtingspatroon voor het grafische project. De omvang van uw doelgroep. En inhoudelijk of operationeel stellen we bijvoorbeeld vragen als hoe lang de uiting mee moet gaan. En tenslotte stellen wij onszelf de vraag, of de uiting schaalbaar is….

Ons doel

Wij stellen u dus volop vragen, soms tegen kritisch aan. Altijd bedoeld om u te helpen, bijvoorbeeld om verder te denken. Anderzijds kan het ook een technische achtergrond hebben, om zo nét even die juiste specificaties in te kunnen schatten. Veel vragen dus, die soms niet relevant lijken te zijn – totdat we u uitleggen waarom we ze stellen. Maar altijd bedoeld om tot een gedegen grafisch advies te komen!

Grafisch advies – gevraagd én ongevraagd…

U krijgt van ons alle kennis en kunde en maakt gebruik van alle contacten die tot onze beschikking staan. En dat is veel, heel veel. Met Incido krijgt u er feitelijk een zeer ervaren “medewerker” bij. Een medewerker die niet op de loonlijst staat, maar wel volop meedenkt en grafisch advies geeft op alle fronten. Het advies komt overigens niet alleen op aanvraag, want vaste klanten ervaren bij Incido een uiterst proactieve manier van werken!

Voorbeelden van grafisch advies

Niet te doen natuurlijk, maar okay… enkele voorbeelden dan. Het ene moment adviseren we op organisatorisch niveau, bijvoorbeeld om een tijdelijke marketingmedewerker in te huren. En het andere moment operationeel, zoals drukwerk-advisering en bepalen we samen met u de huisstijl-papiersoort. Het ene moment schrijven een advies over SEO op uw website, dan weer fotograferen wij uw bedrijfspand voor een gevel-aankleding. We kijken kritisch naar het verbruik van uw drukwerk – en calculeren vervolgens de meest efficiënte aantallen. En voor een compleet nieuw huisstijlontwerp, de best-passende verpakking voor uw product of de automatisering van Word sjablonen: u vraagt – wij draaien!

Onafhankelijkheid

Incido is 100% onafhankelijk. En dus geschiedt onze advisering 100% onafhankelijk.

We gunnen iedereen omzet en opdrachten, maar bovenal gunnen wij onze klanten het allerbeste. Wij willen voor u een passende kwaliteit, de vlotste productie, de beste prijs-prestatie verhouding. En dáár gaan we voor: ALTIJD.

Onafhankelijk, van toeleveranciers…

Incido gaat dus absoluut géén verbintenissen of contracten aan met producenten, drukkers of andere toeleveranciers. Wij ontvangen geen kick-back fees via de achterdeur. We wensen geen omzetbonussen maar directe scherpe tarieven – op orderniveau.

Wij zijn uw inkoper en úw belang staat voorop.

…en onafhankelijkheid van productiemiddelen!

Zoals wij het zeggen: we beschikken zelf niet over de last van machines of andere productiemiddelen.

Bij Incido staan dus geen drukpersen die moeten draaien. Er werken bij ons geen projectmanagers die uren moeten schrijven. Daardoor kunnen wij ons advies 100% baseren op uw belang: éérst samen kijken naar uw wensen en behoeften, dán adviseren. En daarna pas besluiten we over het product of de dienst – en over hoe we die gaan produceren of leveren!

“Grafisch advies”… of “gratis advies”?

Snel uitgesproken klinkt het bijna hetzelfde. Maar natuurlijk is ons advies niet gratis.
Althans…

Uiteindelijk resulteert ons advies in 98% van de gevallen in een te factureren dienst of product. Vormgeving, drukwerk, een website, noem maar op. Uiteraard ontvangt u vooraf een helder voorstel (onze offerte). Daarin zetten wij alle relevante adviezen en opties duidelijk uiteen. Inclusief een heldere prijsopgave.

De tijd die wij in de advisering steken, ziet u daar niet persé in terug.
Het is onze taak en passie om een marktconform productietarief aan te bieden . Het advies krijgt u daar over het algemeen gewoon bij. Dat hoort erbij, voor ons. We kunnen niet anders. Da’s wie we zijn, da’s wat Incido is.

Even contact met elkaar?

Voor nadere uitleg over onze grafische inkoop, nodigen wij u uit om hier te klikken! Heeft u een grafisch-gerelateerde vraag? Komt u ergens misschien niet helemaal uit? Wellicht kunt u een product niet vinden of heeft u simpelweg geen tijd om te speuren? Is een planning naar uw idee wel érg krap of laat uw huidige leverancier u een beetje zakken?

Belt u ons gewoon. Ons telefoonnummer is (0413) 25 32 25 en de rest van onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant