Bidbook van de gemeente Tilburg

Bidbook van de gemeente Tilburg: groots en vol trots

Soms krijg je vragen die uitzonderlijk zijn. Zo ook voor deze productie. Als onderaannemer van hoofdaannemer Schwung Reclame, adviseerden we de klant over de uitvoerbaarheid van een groots boek: het enorme bidbook van de gemeente Tilburg.

Het boek

In dit bidbook van de gemeente Tilburg wordt de stad van alle kanten belicht. Dankzij de prachtige beelden en mooie verhalen wordt het “merk” Tilburg onder de aandacht gebracht. Het boek verhaalt over de Tilburgse binnenstad, bijvoorbeeld het winkelgebied, de Pius haven, musea, evenementen. Maar ook over de kernwaarden van de stad en haar bewoners.

Een “stad om trots op te zijn”… in een boek om trots op te zijn!

De productie

We drukten het boek in full colour op de hoog-wit ongestreken papiersoort INVO Premium. INVO is het eigen papierlabel van Incido en leent zich perfect voor de gewenste uitstraling. Hierdoor komen de schitterende en grote foto’s ingetogen en sfeervol uit.

De enorme afmeting van het afgewerkte boek was niet zozeer een probleem voor het drukwerk zelf. We kunnen een enorm formaat drukvellen aan, als dat nodig is, waardoor dat geen uitdaging voor ons was. Wel gingen we voor wat betreft de afwerking tot aan het gaatje, zogezegd… We weken uit naar het maximale formaat dat we in Nederland genaaid gebrocheerd kunnen afwerken!

U zoekt de grens?

Zoek maar niet verder, naar die grenzen van het onmogelijke. Wij kénnen de grenzen en maken soms het onmogelijk gewaande alsnog mogelijk. We helpen u er dolgraag verder mee want we houden van uitdagingen!

Wilt u dus écht uitpakken door groter of misschien juist groots door hééél klein? Voor alle gevallen kennen wij de markt op ons duimpje. Van papierfabriek tot drukkerij en van afwerker tot postverzender! Schroom én wacht niet, maar neem gewoon direct contact met ons op!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES