Boek laten drukken2023-05-03T16:18:50+02:00
Boek laten drukken

Uw boek voelt als ons kindje,
laat ons meewerken en scoor!

Boek laten drukken

Hoewel digitale boeken een schitterende ontwikkeling zijn, blijft de markt ook nog steeds vragen om fysieke, gedrukte boeken. U kunt bij ons uw boek laten drukken van zeer hoge aantallen (bestsellers!) tot productie per stuk (bijvoorbeeld om risico’s te verlagen of vanwege de bescheiden lezersmarkt). Vanuit haar expertise helpt Incido u bij het bepalen van uw inkoopstrategie!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Waar kan ik mijn boek laten drukken

Als je als schrijver of uitgever een boek wilt laten drukken, is het belangrijk om met de juiste partij in zee te gaan. Bij Incido ben je aan het juiste adres voor het drukken van je boeken. Of het nu gaat om een roman, een kookboek of een kinderboek; wij hebben de kennis en ervaring in huis. Daardoor kun je bij Incido op de best mogelijke manier je boek laten drukken!

Voor wie is Incido een partner

Incido adviseert iedere boeken-uitgever, van klein tot groot, van beginnende auteur tot de gevestigde orde aan uitgevers. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om boeken drukken in offset (bijvoorbeeld in geval van bestellers) of boeken printen (in geval van kleinere oplagen of gepersonaliseerde boeken).

  • Offset: deze druktechniek past bij grotere oplagen, maar ook bij een boek met een extra luxe uitstraling
  • Printen: geschikt voor kleinere reeksen of zelfs per stuk (POD: Printing On Demand)
    Hierbij kunnen wij niet alleen op stukniveau produceren maar ook per stuk en per afleveradres verzenden

Uw boek laten drukken of printen in alle druktechnieken? Incido verzorgt het!

Boek laten drukken: vraag ons advies

Allereerst gaan wij in een goed gesprek uw wensen inventariseren. U krijgt van ons altijd uitgebreide (gevraagde, maar vaak ook ongevraagde) adviezen en tips over de uitvoeringswijze, materiaal-specificaties zoals papiersoorten, de diverse afwerkingsmogelijkheden en de logistiek. We kunnen u werkelijk alles vertellen over grafische mogelijkheden, opties én tarieven van boeken drukken!

Aanverwante diensten

Naast de druktechnische productie van boeken, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste druktechnieken, kunt u ook voor alle aanverwante diensten bij ons terecht. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, de eindredactie, vormgeving en opmaak en professionele vertalingen, distributie en marketing.

Tekstschrijven

Niet iedereen is een groot auteur. Maar het is echt niet noodzakelijk om te kunnen schrijven als u een boek wilt maken of uitgeven. Er zijn specialisten op alle gebied, als het gaat om het schrijven van teksten. Een autobiografie, een boek dus dan u zelf schrijft over uzelf, kan ook een biografie zijn. In dat geval schrijft een auteur over uw leven – in plaats van uzelf. Ghostwriting is ook  een mogelijkheid, alhoewel dat bij boeken minder voorkomt. In dat geval kruipt de auteur in uw huid en schrijft een artikel of voordracht – of boek uit uw naam. Daarnaast heeft Incido klanten bijvoorbeeld een een boek samenstellen met behulp van een archivaris of historicus, bijvoorbeeld als het gaat over een familiegeschiedenis.

Eindredactie

In het geval u zelf zorgdraagt voor het schrijfwerk van het boek, kan het verstandig zijn om een externe eindredacteur in te schakelen. Deze haalt vaak een heleboel zaken uit de teksten die het boek minder prettig leesbaar maken. Denk hierbij aan stijlfouten, schrijf- en tikfouten en taalfouten. Maar ook aan inconsistentie in de teksten. U wilt tenslotte niet in uw inleiding iets beweren dat u in hoofdstuk zes weer tegenspreekt. Incido beschikt over een breed netwerk van copywriters (tekstschrijvers) om u hiermee te helpen.

Vormgeving en opmaak

Onze ontwerpers hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van boeken. We zijn bedreven in het ontwerpen van een aansprekend omslag. Maar ook weten wij precies hoe het stramien van een boek zodanig ingedeeld dient te worden, dat deze prettig leest. U kunt nou eenmaal niet elke pagina van linksboven tot rechtsonder vol tekst zetten. Dat is dermate onaantrekkelijk dat de lezer afhaakt. Uiteraard is het stramien van een boek afhankelijk van het soort publicatie; een roman heeft een andere indeling dan een studieboek, ook daar houden wij dus rekening mee.
Daarnaast adviseren we bij de keuze van het lettertype, eventueel kleurgebruik en illustraties. U kunt het ontwerp uw boeken met een gerust hart aan ons overlaten!

Vertalingen

Uw boek over de grens? Onze native speaking vertalers helpen u graag met het vertalen van uw boek naar de talen van uw keuze!

Distributie

Wij weten als geen ander hoe we u kunnen bijstaan bij de distributie van uw boeken. Denk hierbij onder anderen aan het versturen van de boeken naar de verschillende verkooppunten (zoals het CB, boekhandels en webwinkels). We hebben ruime ervaring in het transporteren en verzenden van boeken en zorgen ervoor dat de boeken veilig, schadevrij en op tijd worden afgeleverd.
Daarnaast kunnen we ook bijstaand bij de opslag van boeken in onze geconditioneerde opslagruimten. Dit betekent dat de boeken worden opgeslagen onder de juiste omstandigheden, zoals temperatuur en vochtigheid, om zo de kwaliteit van de boeken te kunnen waarborgen.

Marketing en verkoop

Bent u op zoek naar de beste verkoopkanalen voor uw boek? Kunt u hulp gebruiken bij het opzetten van een online verkoopkanaal? We hebben goede contacten met diverse partners in de boekenbranche en kunnen klanten dus goed adviseren over de mogelijkheden voor de distributie van hun boek.

Dankzij onze kennis en met behulp van diverse partners in de boekenbranche, kunnen wij je perfect adviseren over de beste manier om jouw boek of boeken onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Tot slot kunnen we ook helpen bij het promoten van uw boek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van promotiemateriaal (zoals flyers en posters) en het organiseren van evenementen, zoals boekpresentaties. Samen met u stellen we een plan op om het boek onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Conclusie: waar kunt u vertrouwd uw boek laten drukken?

Er zijn dus veel voordelen om uw boek te laten drukken bij Incido;

  1. Content: wij kunnen u bijstaan bij het tekstschrijven, vertalen, de eindredactie, ontwerp en vormgeving
  2. Productie: met de nieuwste druktechnieken zorgen wij voor een boek van hoge kwaliteit – waar u trots op kan zijn
  3. Distributie en marketing: uw boek altijd op tijd op de juiste plek, via het juiste kanaal en bij een breed publiek
  4. Persoonlijke service: bij ons krijgt u altijd persoonlijke service; u kunt altijd bij ons terecht met uw vragen
  5. Flexibiliteit: vlot schakelen, productie in kleine tot (zeer) grote oplages… .Er is altijd ruimte voor aanpassingen
  6. En het mooiste is: bij Incido ligt alles in één hand!

Uw boek laten drukken bij Incido

Wilt u eens sparren over al onze mogelijkheden? Of wellicht direct heel concreet overleggen over een productie: Wij staan voor u klaar!
Heeft u zelf een boek geschreven en wilt hulp bij het uitgeven? Bel ons!

Incido; volledig in uw element!

BookTok

september 7th, 2021|

BookTok (#BookTok), subcommunity op TikTok Op TikTok is de uit Amerika overgewaaide subcommunity BookTok te vinden, waardoor [...]

Ga naar de bovenkant