Boek "InNESTeling"

Boek “InNESTeling – zwanger worden en blijven”

Komt de wintertijd eraan? Nestel je dan in de donkere dagen op de bank met deze must-read voor iedereen met een kinderwens of interesse daarin. Of natuurlijk in ieder ander jaargetijde, want deze bestseller is de survivalgids voor mensen met een kinderwens en/of vruchtbaarheidsproblemen. Of je nu in een medisch traject zit of (nog) niet.
Leer onder anderen;
  • Welke voedingsstoffen wel of niet de vruchtbaarheid bevorderen
  • Welke mineralen en vitamines belangrijk zijn voor vrouwelijke voortplanting
  • Wat er nodig is voor een goede zaadkwaliteit
  • Hoe je de innesteling kan bevorderen en miskramen voorkomen
  • Hoe je ondanks de druk rond zwanger worden toch kan leren ontspannen
  • Etcetera
Het Boek “InNESTeling – zwanger worden en blijven” is onderdeel van het online programma Fit for Fertility dat van Rika Lukac ontwikkelde in samenwerking met fertiliteitsarts Mathilde Kuijpers.

Incido als peetoom

Incido heeft geen kinderwens. Alhoewel al onze producties aanvoelen als onze eigen kinderen. We werkten daarom dus dolgraag mee aan de geboorte van dit mooie boek “InNESTeling – zwanger worden en blijven”. Wij adviseerden de klant bij alle mogelijkheden omtrent het drukwerk en de planning. Daarnaast gaven we tips voor de opmaak en digitale aanlevering (waar de klant zelf voor zorgde). Hierdoor kon een goede keuze worden gemaakt over de uitvoering. Inmiddels zorgden we de afgelopen jaren al meermalen voor de productie van het succesvolle boek!

Hoe bevalt (u van) uw eigen boek?

Heeft u ook een wens op het gebied van drukwerk? Incido zorgt voor een ontspannen verloop van al uw grafische processen, zodat ook uw boek of andere creatie pijnloos geboren kan worden! Neem in dat geval dus snel even contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES