Printing on demand (POD)2023-01-26T10:09:07+01:00

Printing on demand (POD)

Productie op afroep; maak uw kosten variabel!

Productie op afroep; het is mogelijk! Geen kapitaal aan boeken die op voorraad liggen, unieke producten zoals gepersonaliseerde offertemappen, periodiek terugkerende mailings of op afroep personaliseren en verzenden van monsters; het is een greep uit de mogelijkheden.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Scoor met persoonlijk maatwerk

Uw klant vraagt informatie aan, bijvoorbeeld via uw website. Of na een verkoopgesprek in de showroom gaat u aan de slag met de offerte. Hoe gaaf is het, als uw klant vervolgens een compleet gepersonaliseerde map ontvangt. Met op de cover de auto in de gewenste kleur, of precies die keuken die door u is ontworpen. Of de productleaflets van het aangeboden bankstel zijn in de juiste kleur- en materiaalcombinatie afgedrukt…
Zeker weten: uw klant is onder de indruk. Zeker weten: uw concurrenten vallen af!!

Uw boek en onze dienstverlening: een bestseller!

Het drukken van een boek hoeft gelukkig allang niet meer in grote oplagen, bij gespecialiseerde boekendrukkerijen. We kunnen van uw boek een proefmodel maken – en nét zo makkelijk in zeer lage aantallen, op afroep de oplage produceren. Het op deze manier “on demand” produceren kan voortvloeien uit de kosten-baten analyse die u maakt – met onze hulp uiteraard!

Vanaf oplage één tot honderdduizenden boeken; alles kan en elke optie brengt z’n eigen voordelen met zich mee. Van bulkproductie met een lage stuksprijs, geconditioneerde opslag en distributie, tot stuksproductie waarbij wij de boeken rechtstreeks naar uw bestellers kunnen verzenden. De mogelijkheden van onze dienstverlening zijn hierin oneindig en met een goed gesprek komen we samen tot de beste oplossing voor uw situatie.

Hoogvolume POD

Bulkfacturatie, herziene polisbladen of gewijzigde leveringsvoorwaarden. Met onze geautomatiseerde POD-oplossingen voor bulkproductie van A4-bladen, in combinatie met geautomatiseerde verzending, wordt veel tijd en geld bespaard. De koppeling van uw systemen aan onze printinrichtingen is de enige investering. Een mooi huwelijk waardoor u vloeiend en zonder zorgen uw klanten informeert en factureert!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant