Reclamebureaus2023-01-26T10:09:36+01:00
Reclamebureaus
Uw klant scoort dankzij u,
laat ons u helpen om te scoren!

Reclamebureaus

Decennia geleden werkte op ieder reclamebureau wel een ordermanager traffic reclamebureaus, ook wel trafficmanager genoemd. Intussen is deze functie, onder anderen als gevolg van prijsdruk, vrijwel overal verloren gegaan. Aldus is de tijd voorbij, waarin de vormgever kon terugvallen op deze collega. Hierdoor dient welhaast iedere vormgever en DTP-er te beschikken over diepgaande kennis van techniek, de markt, planning en kwaliteitscontrole. En bij de fortuinlijke bureaus waar nog ruimte is voor een traffic manager, heeft deze een bijna onmogelijke taak. Want het ontlasten en tevreden houden van alle interne en externe klanten is tijdrovend en stressvol.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ordermanager traffic reclamebureaus

Maar niet getreurd, want hulp is nabij! Incido werkt voor meerdere (reclame-)bureaus, studio’s, tussenpersonen én traffic-managers in de functie van ordermanager traffic reclamedrukwerk aan tevreden interne en externe klanten. Daarbij fungeren we volledig als verlengstuk waardoor je ons kunt zien als een ‘externe collega’.

Marktkennis en inkoop

Dankzij de brede en tegelijkertijd diepgaande kennis van de markt, ondersteunen en adviseren wij functionarissen zoals een account executive, ontwerper/vormgever en DTP-er op het gebied van (on-)mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen. Tijdens het doorspreken van de door u bedachte uitingen krijgen we gezamenlijk alle opties exact op ons netvlies. Wij werken dit uit in een begroting, die gecalculeerd wordt op basis van de meest effectieve en efficiënte productiewijzen.

Advisering en projectbegeleiding

Bij het adviseren houden wij continu de maakbaarheid en betaalbaarheid van het project in de gaten. Wij noemen dit “sturend adviseren” zodat als vanzelf rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld een eventuele toekomstige herdruk in grotere of juist lagere aantallen. Daardoor wordt uw klant niet onnodig op kosten gejaagd.

Zodra het project gaat lopen, heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. We begeleiden het project, volgen de planningen en controleren de kwaliteit… kortom we nemen al die traffic taken uit uw handen. Het gevolg hiervan is dat uw klant professioneel wordt bediend en u ondertussen met uw volgende project aan de slag kunt.

Worden wij ook úw traffic manager?

Schakel ons gerust in voor een proeftraject. Anders gezegd: test ons. Test onze kennis, onze kwaliteiten, kortom onze belofte, zodat u het gemak zelf kunt ondervinden. Wij werken als ‘ordermanager traffic reclamebureaus’ rustig op de achtergrond. Dat doen we adviserend, coördinerend en ondersteunend – en vanzelfsprekend uitsluitend waar en wanneer ú dat wilt. En indien dat nodig is, gaan onze projectmanagers vooraf of tijdens het project samen mét u op pad, voor het leveren van die extra expertise of capaciteit bij uw klant. Uiteraard met neutrale pet!

Incido; volledig in uw element!

Ga naar de bovenkant