Evenementen krant

Evenementen krant “Zadkine en ik”

Incido heeft klanten om supertrots op te zijn, zo bewijst ook het bureau Mannen van Rijnland. Niet zomaar een evenementenbureau, maar een bureau voor belevingscommunicatie en eventmarketing. Het bedrijf is steengoed in het optimaal inzetten van alle denkbare communicatiekanalen. Wat te denken bijvoorbeeld, van een gedrukte evenementen krant voor de aankondiging van een online evenement

De Corona-bedreiging

Zoals bekend, werd de wereld vanaf Maart 2020 overschaduwd door de dreiging van het Corona-virus. Vanzelfsprekend werden direct alle lopende en geplande evenementen afgelast. Ineens was geen enkel evenement meer wat het ooit was geweest.

Een flinke tik voor de evenementenbranche, maar De Mannen zagen het als een kans.

Van offline naar online

Corona bedreigde de business, echter het ervaren en professionele bureau schakelde snel. Ineens moest én kon er een grote stap vooruit (of is het opzij?) worden gezet: omschakelen van offline evenementen naar online evenementen. Een geheel nieuwe uitdaging, die De Mannen gretig aangrepen. Het bureau dook versneld in de wereld van het online evenement en maakte het in korte tijd tot één van haar specialismen.

Communicatiekanalen

Een discipline die De Mannen al tientallen jaren beheerst, is de communicatie rondom het evenement. En al tientallen jaren is Incido trots de grafische productiepartner van het bureau. Een intense en intensieve samenwerking, waaruit al veel bijzondere producties en projecten zijn voortgekomen.

De evenementen krant van Zadkine

Op het kruispunt van Mannen van Rijnland en Incido lag deze keer de evenementen krant van Zadkine.
Een (off- of online) evenement organiseren dat aanspreekt? Prikkelend, sprankelend? Laat dat maar aan De Mannen over.
De communicatie vooraf of er omheen? Daar komt Incido in beeld. Nu deze gedrukte krant, voorafgaand aan het evenement verzonden aan alle deelnemers. Met als bijzonderheid: gepersonaliseerd! Op basis van een aangeleverde database drukten wij gepersonaliseerd deze 12 pagina’s tellende A2-krant.

Ook in de krant? Bel ons!

Vanzelfsprekend personaliseren we naar wens alle drukwerk. Uw naam mag van ons dus in de krant, maar ook op andere uitingen. Want elk medium is geschikt; van uitnodiging tot reclamemiddel en van mailing tot boekproductie.

Prikkelt dit al een klein beetje uw eigen fantasie? Bel even, dan gooien wij er nog een creatieve saus overheen zodat ook úw communicatie effectiever wordt!

OPENINGSTIJDEN INCIDO

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES