Periodieken2023-01-26T10:08:40+01:00
Periodieken

Uw lezers zijn ons belang,
laat ons meelezen en verbeter!

Periodieken

U wilt uw klanten – abonnees en adverteerders – tevreden stellen. Daarom draagt uw redactie zorg voor een optimale inhoud van uw tijdschrift of magazine. Zoals een goede bladformule, aansprekende onderwerpen, sterke teksten en tenslotte fraaie beelden.
Minstens zo belangrijk, vooral voor periodieken, zijn bijvoorbeeld planning, vormgeving, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van het drukwerk. En vergeet bovendien niet de (milieuvriendelijke) verzending, portokosten, distributie, advertentieverkoop en abonnementenadministratie! Incido doet méér dan alleen uw tijdschrift drukken.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Eén loket

Incido beschikt op al deze gebieden over ervaring en expertise, zowel in huis als in ons netwerk. Bovendien zijn we een kei in het inschakelen van de meest-passende persoonlijkheid. Kortom, gaat u een magazine maken? Of zelfs een tijdschrift maken? Vraag dan om ondersteuning bij de creatie van uw magazine of tijdschrift. Of misschien gaan wij uitsluitend uw tijdschrift drukken? Klopt dan aan bij Incido!

Disciplines te over

Zoekt u een tekstschrijver met specifieke vaardigheden of een bepaalde achtergrond? Of een fotograaf die altijd dat stapje vérder gaat?
Is de eindredactie niet op orde waardoor extra grondige controle gewenst is? Of dient er bijvoorbeeld met spoed iets geregeld te worden, maar niemand is beschikbaar?
Laat de drukker u in de steek of is het plastic verzendfolie u een (milieu-technische) doorn in het oog?

Val in dat geval terug op onze hulp! Zowel in advies als in de uitvoering bieden we u een totaalpakket. Zoals bladmanagement / blad-coördinatie, redactievoering, planning-opvolging en mailinghandling. Of deelgebieden zoals drukwerkbegeleiding, abonnementenbeheer en advertentieverkoop…
We hebben de ervaring. Beschikken over de tools. De contacten… En daardoor kunnen we u dus alle hulp bieden bij het maken van uw magazine!

Flexibel

Uiteraard neemt u uitsluitend die diensten af, die u zelf wenst. Want voor ons is samenwerken met door u aangewezen vormgevers, fotografen of tekstschrijvers geen enkel probleem. Wij pakken het op waar nodig – en u regelt wat u zelf in de hand wilt houden. Dus óók voor uitgeverijen bewijst Incido haar toegevoegde waarde. Daarentegen kunnen we ook uitsluitend uw tijdschrift drukken, want kleine uitgevers liften mee op ons volume en slagkracht!

Incido; volledig in uw element!

Ga naar de bovenkant