Fotografie2023-01-26T10:04:50+01:00

Fotografie

U en uw bedrijf zijn onze focus

Niets zo persoonlijk als fotografie. Een portret: zit m’n haar goed? Uw bedrijfsfeest: staat iedereen er leuk en gezellig bij? Een project, work in progress, een monteur aan het werk… is uw bedrijfslogo in beeld, is alles schoon?

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ook “saai” kan fraai!

Maar ook de fotografie van machines (of andere statische producten)… dan nóg wilt u dat uw product “sexy” wordt afgebeeld. Met de juiste belichting, correcte kleurweergave, de focus op belangrijke details. En nabewerkt tot een perfect plaatje. Wat ons betreft kan productfotografie op twee manieren: mag het een plat plaatje zijn? Of spat het product professioneel van beeldscherm en papier!

Passie voor het resultaat

Onze fotografen toveren een glimlach op ieders gezicht; de knoest smelt, de lach groeit, de plooi strijkt. Wij schieten nét dat ene unieke spontane plaatje, op afstand, het onderwerp onwetend. Of kruipen net zo lang door de modder totdat die machine als een stoer monster op de gevoelige plaat staat.

En dán… tot aan de perfectie!

Tenslotte vervolgens wordt door ons iedere foto secuur nabewerkt. Zodat ook de kleinste oneffenheden verdwijnen! Want: goed is mooi, maar perfect is af. Productfoto’s worden strakgetrokken, rechtgezet of zelfs in perspectief iets aangepast. Eventueel met een uniforme achtergrond en uiteraard in de juiste resolutie en hoogte-breedte verhouding. Zodat uw gehele assortiment keurig in de catalogus en op de website staat.
Portretten worden bewerkt voor on- en offline publicatie. Want zeg zelf: een écht goede profielfoto is toch goud waard?

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant