Porto- en verzendadvies2023-01-26T10:08:48+01:00

Porto- en verzendadvies

Fysieke verzending: bespaar op kosten én uitgaven

Veel bedrijven richten zich bij een mailing op het eindproduct; de envelop, de inhoud, de tekst. Offertes worden opgevraagd en vergeleken, de mailing wordt gedrukt, geprint, ingepakt.
En… heeft u ook zo grondig nagedacht over de portokosten?

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Besparen op verzendkosten?

En dus: heeft u vooraf stilgestaan bij het formaat en het gewicht? Bij het soort verzendverpakking?
En de bestemming… blijft de mailing in Nederland of gaat hij ook daarbuiten? Binnen de EU, of zelfs ROW? En welke documenten horen daarbij?

Verzendbedrijven

Mogelijk heeft u zich niet verdiept in de wirwar van postaanbieders en pakketbezorgers, hun uiteenlopende voorwaarden en dito tarieven. Maar daarover hoeft u geen zorgen te hebben, want: dat hebben wij voor u gedaan!

Totaalplaatje

Heeft u dus een mailing, periodiek of partij te verzenden, neem dan zeker eens contact met ons op.
Wij kunnen de diverse mogelijkheden voor uw zending bekijken.

Want enerzijds bent u welkom voor zaken als het vormgeven, produceren, bedrukken, inpakken, sorteren én administreren van mailings – waarbij wij vóóraf al rekening houden met de meest voordelige verzendwijze.
Maar anderzijds kunnen we u óók helpen bij mogelijke besparingen op de verzendtarieven! We kennen de postmarkt als onze broekzak en houden onszelf erover geïnformeerd. Praat ons dus bij over uw wensen, zodat we daar de meest interessante verzendwijze bij kunnen vinden!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant