Werken bij Incido

Incido is grafisch dienstverlener op en top. We gaan elke dag voor een méér dan supertevreden klant. Dat vraagt om een dienstbare instelling, commerciële houding én oog voor detail zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Dat is hard werken. Soms zelfs heel hard. Maar tevreden klanten blijven klant, sommigen bij ons zelfs al meer dan 20 jaar. En dáár halen wij de energie uit om altijd door te gaan!

Herken jij jezelf in dit profiel? Check dan snel de vacatures bij Incido!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Bouw jij met ons mee aan Incido?

Spreekt jou deze manier van werken aan? Samen gáán voor die klant, voor die opdracht, voor die lastige vraag – waarmee we de klant écht ontzorgen en we met een goed gevoel de opdracht binnenhalen en afronden? Kijk dan eens naar de openstaande vacatures bij Incido. Wie weet zit er iets voor jou bij!

Pas jij naar jouw idee binnen één van de profielen op de pagina “Vacatures bij Incido”? Neem dan direct contact met ons op. We willen heel graag kennismaken met jou!

VACATURE INGEVULD PER 1 JULI 2022
Allround technisch DTP-er (20 – 28 uur)

Ben jij de punctuele, dienstbare DTP-er met oog voor detail en een drive om bestanden technisch correct op te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een DTP-er voor opmaak, doorvoeren van wijzigingen binnen bestaande stramienen en zorgvuldig bestandsbeheer – met zo nu en dan enige ruimte voor creativiteit.

Wij vragen jou om een pro-actieve houding en eagerness om je onze werkwijze eigen te maken. Daarbij kun je rekenen op een klein, gezellig team met een hoge bereidheid om jou te begeleiden.

Werkzaamheden
Je maakt, hoofdzakelijk in Indesign, een brede diversiteit aan uitingen op voor een aantal vaste klanten, binnen bestaande huisstijlvoorschriften. Ook voer je veelvuldig wijzigingen door in bestaande uitingen. Je voert technische controles uit op bestaande bestanden (Indesign, Acrobat Pro). Daarnaast ondersteun je bij het maken van webberichten en Social Media posts voor Incido.

Mocht je daar goed in zijn, dan is ook het bewerken van foto’s (Photoshop) één van de taken, zoniet dan besteden we dat uit. Datzelfde geldt voor het maken van Illustraties (Illustrator). Daarnaast beheer en beheers je zelfstandig jouw planning. Je raakt niet van de leg als deze om de haverklap wijzigt.
En je beheert en archiveert, samen met de directie, op zorgvuldige wijze ons bestandsarchief.

Uitbouwen van de functie met aanverwante activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

Jouw profiel
– Je bent in het bezit van een MBO+ of HBO diploma in een relevante richting
– De Mac is je grote vriend en je beheerst Adobe Indesign tot in de puntjes – met aantoonbare ervaring
– Kennis van Adobe Photoshop is prachtig meegenomen en in mindere mate Illustrator ook
– In MS Office aangeleverde teksten of gegevens schrikt je niet af
– Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en Engels maakt jou niet nerveus
– Jouw werkuren verspreid je bij voorkeur over alle werkdagen van de week, in onderling overleg
– Dankzij jouw servicegerichte, uiterst nauwkeurige en altijd klantgerichte houding is de klant altijd tevreden

Wat wij bieden
– Een veelzijdige DTP-functie met mogelijkheden tot uitbreiding van werkzaamheden
– Marktconform salaris met uitzicht op een vast contract
– Ons gezellig, hecht team van collega’s

Over Incido
Incido is méér dan een leverancier met kennis van zaken op grafisch gebied. Grafische dienstverlening is onze business, maar onze persoonlijke benadering maakt het vertrouwen.
Met meer dan 30 jaar parate kennis en ervaring in de grafische dienstverlening, besparen we al 25 jaar tijd, geld en stress bij onze klanten. Dat doen we bijvoorbeeld door kostenbesparing op o.a. drukwerk en door zorgen uit handen te nemen. Uiteraard met de garantie van een marktconforme prijs en het punctueel nakomen van afgesproken planning en kwaliteit. DTP is, onder de vlag van ons zusje DTPinc, onderdeel van de totale dienstverlening.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar info@incido.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Cindy Vroegop via tel. (0413) 25 32 25. Past deze functie nét niet helemaal? Check dan ook de andere vacatures bij Incido!

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen.

Office Assistent met DTP ervaring (24 – 32 uur)

Ben jij de creatieve hands-on medewerker/-ster die er voor zorgt dat alles op ons kantoor in Uden soepel verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een allrounder met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, die bij voorkeur een achtergrond heeft als DTP’er / vormgever.

Wij vragen jou om een pro-actieve houding en eagerness om je onze kennis en werkwijze eigen te maken. Daarbij kun je rekenen op een klein, gezellig team met een hoge bereidheid om jou te begeleiden.

De werkzaamheden
Je ondersteunt alle operationele activiteiten op het gebied van grafische inkoop, grafisch advies en drukwerkproducties. Je wordt onder andere betrokken bij de administratie, het aanvragen en nabellen van offertes, het inboeken van orders, het bewaken van de planning en het archiveren van modellen.

Daarnaast voed je als Office Assistent mede onze website en onze Social Media, beheer je de verlofadministratie en werk je nauw samen met onze afdeling DTP. Je ondersteunt bij de planning van inkomende DTP-opdrachten en bij drukte signaleer jij tijdig welke DTP taken je over kunt nemen óf uit kunt besteden om de afdeling te ontlasten.

Jouw profiel
– Je bent in het bezit van een MBO+ of HBO diploma in een relevante richting (Secretarieel / Communicatie / Media)
– Volledig thuis in MS Office, Adobe Indesign en Acrobat Pro; ervaring met Adobe Photoshop en Illustrator is heel mooi meegenomen
– Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
– Aantoonbaar gevoel voor taal, kennis/ervaring met Social Media, origineel en creatief
– Je bent zeer zeer servicegericht, werkt nauwkeurig en altijd klantgericht

Wat wij bieden
– Een veelzijdige functie met mogelijkheden tot doorgroeien
– Marktconform salaris met uitzicht op een vast contract
– Ons gezellig, hecht team van collega’s

Over Incido
Incido is méér dan een leverancier met kennis van zaken op grafisch gebied. Grafische dienstverlening is onze business, maar onze persoonlijke benadering maakt het vertrouwen.
Met meer dan 30 jaar parate kennis en ervaring in de grafische dienstverlening, besparen we al 25 jaar tijd, geld en stress bij onze klanten. Dat doen we bijvoorbeeld door kostenbesparing op o.a. drukwerk en door zorgen uit handen te nemen. Uiteraard met de garantie van een marktconforme prijs en het punctueel nakomen van afgesproken planning en kwaliteit.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar info@incido.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Cindy Vroegop via tel. (0413) 25 32 25. Past deze functie nét niet helemaal? Check dan ook de andere vacatures bij Incido!

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL