Vacatures bij Incido: kom bij ons werken!

Incido is grafisch dienstverlener op en top. We gaan elke dag voor een méér dan supertevreden klant. Dat vraagt om een dienstbare instelling, commerciële houding én oog voor detail zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen.

Dat is hard werken. Soms zelfs heel hard. Maar tevreden klanten blijven klant, sommigen bij ons zelfs al meer dan 20 jaar. En dáár halen wij de energie uit om altijd door te gaan!

Herken jij jezelf in dit profiel? Check dan snel de vacatures bij Incido!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Bouw jij met ons mee aan Incido?

Spreekt jou deze manier van werken aan? Samen gáán voor die klant, voor die opdracht, voor die lastige vraag – waarmee we de klant écht ontzorgen en we met een goed gevoel de opdracht binnenhalen en afronden? Kijk dan eens naar de openstaande vacatures bij Incido. Wie weet zit er iets voor jou bij!

Pas jij naar jouw idee binnen één van de profielen op de pagina “Vacatures bij Incido”? Neem dan direct contact met ons op. We willen heel graag kennismaken met jou!

Office Assistent met DTP ervaring (24 – 32 uur)

Ben jij de creatieve hands-on medewerker/-ster die er voor zorgt dat alles op ons kantoor in Uden soepel verloopt? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een allrounder met sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden, die bij voorkeur een achtergrond heeft als DTP’er / vormgever.

Wij vragen jou om een pro-actieve houding en eagerness om je onze kennis en werkwijze eigen te maken. Daarbij kun je rekenen op een klein, gezellig team met een hoge bereidheid om jou te begeleiden.

De werkzaamheden
Je ondersteunt alle operationele en commerciële activiteiten op het gebied van grafische inkoop, grafisch advies en drukwerkproducties. Je wordt onder andere betrokken bij de administratie, het aanvragen en nabellen van offertes, het inboeken van orders, het bewaken van de planning en het archiveren van modellen.

Daarnaast voed je als Office Assistent mede onze website en Social Media, beheer je de verlofadministratie en werk je nauw samen met onze afdeling DTP. Je ondersteunt bij de planning van inkomende DTP-opdrachten en bij drukte signaleer jij tijdig welke DTP taken je over kunt nemen óf uit kunt besteden om de afdeling te ontlasten.

Tenslotte draag je samen met je collega’s zorg voor de (semi-)commerciële opvolging van binnenkomende (aan)vragen per telefoon en e-mails, bijvoorbeeld vanuit onze sub-verkoopkanalen (waaronder www.kwaliteitsdrukwerken.nl).

Jouw profiel
– Je bent in het bezit van een MBO+ of HBO diploma in een relevante richting (Secretarieel / Communicatie / Media)
– Volledig thuis in MS Office, Adobe Indesign en Acrobat Pro
– Ervaring met WordPress en/of Adobe Photoshop en/of Illustrator is heel mooi meegenomen
– Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden met uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift)
– Je beschikt over een aantoonbaar gevoel voor taal en bent daarin origineel en creatief
– Jouw servicegerichte, nauwkeurige en klantgerichte instelling levert altijd blije klanten op: klanttevredenheid is voor jou een passie!

Wat wij bieden
– Een veelzijdige functie met mogelijkheden tot doorgroeien (bijvoorbeeld commercieel of ordermanagement)
– Marktconform salaris met uitzicht op een vast contract
– Ons gezellig, hecht team van collega’s

Over Incido
Incido is méér dan een leverancier met kennis van zaken op grafisch gebied. Grafische dienstverlening is onze business, maar onze persoonlijke benadering maakt het vertrouwen.
Met meer dan 50 jaar parate kennis en ervaring in de grafische dienstverlening, besparen we al bijna 30 jaar tijd, geld en stress bij onze klanten. Dat doen we bijvoorbeeld door kostenbesparing op o.a. drukwerk en door zorgen uit handen te nemen. Uiteraard met de garantie van een marktconforme prijs en het punctueel nakomen van afgesproken planning en kwaliteit.

Geïnteresseerd?
Stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar info@incido.nl. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Cindy Vroegop via tel. (0413) 25 32 25. Of check eventueel de andere vacatures bij Incido!

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL