Zorg2023-09-19T17:56:36+02:00
Zorg

Uw cliënt is ook onze zorg,
wij de ondersteuning, u de zorg!

Zorg

Patiëntenfolders, informatiebrochures, invulformulieren. Ook het drukwerk voor de zorgsector is een visitekaartje en dient er dus goed uit te zien. Incido is specialist op het gebied van formulierenbeheer, effectieve vormgeving en vooral grafische advisering en inkoop.
Altijd gericht op efficiency en kostenbesparing.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Zorg voor uw uitingen

Bij Incido begrijpen we volledig de unieke behoeften van (drukwerk voor) de zorgsector, met betrekking tot effectieve communicatie. Als uw toegewijde  grafische partner staan wij klaar om u actief te ondersteunen in het ontwikkelen van uiterst heldere en effectieve communicatiemiddelen. Onze expertise strekt zich niet alleen uit tot het ontwerpen en produceren van hoogwaardige grafische materialen, maar omvat tevens diepgaande kennis van de specifieke formulieren en patiënten-informatiefolders die vaak van essentieel belang zijn binnen uw sector.

Drukwerk voor de zorgsector

Hierdoor kunnen we u niet alleen optimaal adviseren, maar ook volledig ondersteunen op het gebied van;

 • Vormgeving van documenten
  Ons team van ontwerpers staat klaar om uw documenten en materiaal te vormen tot heldere, aantrekkelijke en informatieve communicatiemiddelen. Hierdoor zullen uw medische formulieren, informatieve brochures of promotionele materialen duidelijk en professioneel uw boodschap uitdragen.
 • Praktische uitvoering
  Wij begrijpen dat praktische bruikbaarheid van uw materialen essentieel is. Daarom werken wij nauw samen met uw organisatie. Op die manier zorgen wij ervoor dat documenten eenvoudig te gebruiken zijn, aan al uw eisen voldoen en grafisch verantwoord worden opgeleverd!
 • Drukwerk en printwerk
  Incido is uw betrouwbare partner voor hoogwaardig drukwerk en printwerk. We beschikken over de nieuwste technologieën en hoogwaardige productiemiddelen. Dankzij deze veelheid aan geavanceerde druk- en printtechnologieën, gecombineerd met onze brede kennis van de markt, garanderen wij hoogwaardige en professionele resultaten voor al uw documenten. Tegen marktconforme tarieven!

Het resultaat van onze samenwerking is niet alleen verbeterde communicatie, maar ook een prettigere omgeving voor uw cliënten. Dit zal de algehele ervaring van uw zorginstelling verbeteren. Kortom: samenwerken met ons is werken aan een prettiger omgeving voor uw cliënten!

Overige diensten voor de zorgsector

Maar onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen drukwerk voor de zorgsector. U kunt bij Incido terecht voor u een uitgebreid scala aan diensten die specifiek zijn ontworpen om de efficiëntie en effectiviteit van uw zorginstelling te verbeteren. Denk hierbij aan diensten zoals;

 • Bewegwijzering (rondom en binnen uw gebouw)
  We helpen u graag bij het ontwerpen en implementeren van effectieve bewegwijzering binnen uw gebouw(en). Hierdoor vinden uw cliënten vlot en soepel hun weg, waardoor zij zich zich welkom voelen.
 • Voorraadbeheer rond de formulierenstroom
  Profiteer van onze brede ervaring in het beheren en beheersen van voorraden en de logistiek daar omheen. Dankzij het inzicht in uw verbruik kunnen wij uw bestelproces optimaliseren, waardoor er geen tekorten ontstaan.
 • Digitaliseren en optimaliseren van formulieren
  Wij helpen u bij de transitie naar moderne (digitale) middelen en systemen. Daarnaast kunnen we bestaande, maar ook nieuwe formulieren digitaliseren én optimaliseren.
 • Interne communicatie
  Onze expertise strekt zich uit tot uw interne communicatie. Een personeelsblad zal de betrokkenheid van uw personeel vergroten. Dit heeft een motiverende uitwerking en zal de onderlinge sfeer verhogen. Daarnaast is een (al dan niet digitale) nieuwsbrief is een uitstekend middel om uw cliënten te informeren.
 • Narrowcasting
  Heeft u de mogelijkheden van narrowcasting al overwogen? Hiermee kunt u uw cliënten intern informeren via visuele en auditieve middelen.

Laat ons u helpen in uw zorg

Kortom: Incido zorgt met haar kennis van drukwerk voor de zorgsector graag voor u. Evenals voor uw organisatie. Door op alle fronten mee te schakelen, mee te denken en te adviseren. En vooral: om dat totaalpakket te bieden en een aantal zorgen uit uw handen te nemen!

U bent de zorgspecialist; wij de grafisch specialist. Samen werken we toe naar een optimale organisatie en zorgen we voor tevreden cliënten.

Incido; volledig in uw element!

Ga naar de bovenkant