Boek "Wegwijzer voor nabestaanden"

Boek “Wegwijzer voor nabestaanden”

Na de uitvaart dacht je klaar te zijn… Maar er komt nog een zwik werk aan. De geldzaken van een overledene moeten worden afgehandeld, misschien een erfenis verdeeld. Er is een huis vol spullen uit te zoeken en verdelen. Samen met de familie, in groot verdriet. En… hoe zorg je dat je niet per ongeluk een schuld erft, in plaats van een mooi bedrag? Kortom, hoe zadel je elkaar niet op met extra verdriet en kosten? Marieke Henselmans deelt in dit boek “Wegwijzer voor nabestaanden” ervaringsverhalen, checklists en tips.

Incido wijst (ook) de weg

Incido adviseerde Marieke en uitgeverij Genoeg, waarmee zij intensief samenwerkt, over de mogelijkheden omtrent het drukwerk. Denk hierbij aan zaken als het formaat van de boeken, de te gebruiken papiersoort en de bindwijze. Daarna verzorgden wij de productie van dit praktische en liefdevolle (bespaar)boek, waarmee we weer voltrots een mooie titel aan het Incido-cv kunnen bijschrijven.

Ook een wegwijzer nodig?

Veel mensen schrijven vanuit hun eigen ervaring een boek. Maar daarmee ligt er nog geen boek op tafel. Hulp bij de inhoud heeft u vást niet nodig, alhoewel wij graag zorgdragen voor een grondige en professionele eindredactie. Maar klopt u ook gerust aan voor een een passend omslagontwerp. Of de opmaak van het boek. En zéker helpen wij bij de advisering omtrent het drukwerk.

Maakt u gerust gebruik van onze expertise. Incido is graag uw wegwijzer bij het produceren van uw boek. Benieuwd? Neem direct contact op voor een kennismaking!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES