Huis-aan-huis verspreiding2023-01-26T10:06:16+01:00

Huis-aan-huis verspreiding

Bij iederéén op de koffie

In geval van reclameacties, zowel kleinschalig (lokaal) als grootscheeps (landelijk), kan de keuze voor ongeadresseerde huis-aan-huis verspreiding een effectieve aanvulling. Want: ook een schot hagel kan een richting hebben!!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Coördinatie

Huis-aan-huis verspreiding van uw brief, gimmick of actiefolder lijkt de beste oplossing om uw boodschap uit te dragen? Dan gaat u op zoek naar een verspreider… en krijgt te maken met een wirwar aan lokale en landelijke verspreiders, aanlever-eisen en planningen.
Heeft u liever met één partij van doen, die alle coördinatie uit handen neemt en helder adviseert over de mogelijk én onmogelijkheden? Bel ons dan even!

Inventarisatie

Eerst inventariseren we samen uw wensen. De vragen die wij met name voor u hebben, betreffen;

  • De productspecificaties (hoe ziet het product eruit)
  • De gewenste attentiewaarde (combinatie-bezorging of separate verspreiding bijvoorbeeld)
  • Gewenste verspreidingsperiode (welke actieperiode, productieplanning, etc.)
  • Uw verspreidingsgebied(en)

Op basis hiervan schakelen wij met ons netwerk van lokale en landelijke verspreiders. Aangezien niet elke verspreider elk product kan of wil verwerken, stemmen wij dit vooraf grondig af. Want deze fysieke parameters (afmeting, gewicht, aanleverwijze) zijn bepalend voor het tarief, mogelijkheden en planning.

Voorstel

Zodra wij alles op een rijtje hebben, krijgt u van ons een advies m.b.t. de benodigde aantallen (gebaseerd op een telling van het aantal te beleveren adressen en een schatting van het aantal “nee/nee”-stickers) en de mogelijke verspreidingsdata, uiteraard gecombineerd met een investeringsvoorstel.

Drukwerkproductie en/of handling vooraf

Mocht u dit wensen, dan kunnen wij er ook voor zorgen dat het te verspreiden drukwerk wordt geproduceerd. Bestaat uw mailing uit meerdere onderdelen, dan kunnen wij deze samenvoegen tot één pakketje, volgens uw instructies.
Ontwerp, drukwerk, verpakking én tijdige levering zijn dan onze zorg, evenals de juiste aanleveringswijze.

Aan de slag!

Zodra u ons de opdracht verstrekt, gaan we aan de slag. Daar waar nodig herinneren wij u aan tijdige aanlevering en aansluitend gaan we bezorgen volgens de gemaakte afspraken. De gehele coördinatie van de verspreiding verzorgen wij dus van A tot Z.
Of eigenlijk… van deur tot deur!

Zodra we klaar zijn ontvangt u van ons informatie betreffende de fysieke bezorgde aantallen en de restanten.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant