Wholesale2023-01-26T10:15:17+01:00
Wholesale
Uw handel is uw omzet,
wij ondersteunen bij uw succes!

Wholesale: drukwerk voor de groothandel

Uw wereld van op- en overslag is divers en complex. Bij activiteiten als verpakken, ompakken, transporteren, verschepen komen vele disciplines samen. Essentieel zijn dan overzichtelijke opslag, een functioneel magazijn, correct ’papierwerk’ (al dan niet digitaal), lichte maar stevige verpakkingsmaterialen, punctuele etiketteringen en unieke coderingen. Met onze expertise ondersteunen we u graag, bijvoorbeeld met alle soorten drukwerk voor de groothandel!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Logistieke oplossingen

Incido is thuis in alle grafische zaken die van belang zijn voor de groothandel. Denk bijvoorbeeld aan bewegwijzering van magazijnen en het duurzaam labelen van magazijnstellingen. Maar ook lastenberekeningen voor verpakkingsmaterialen en natuurlijk de vormgeving van product verpakkingen. En voor het maximaliseren van ladingen produceren wij graag uw maatwerkverpakking. Tenslotte kunt u bij ons terecht voor alle soorten drukwerk voor de groothandel.

Verpakkingen

Bij de productie van verpakkingen komt veel kijken. We zijn ijzersterk in het ontwerp en de productie van verpakkingsmaterialen. Beschermend, communicerend, verzendbaar, efficiënt verwerkbaar. Van voordelige bruingolf omdoos tot hoogwaardig gedrukte massief kartonnen verpakkingen en van blisters tot papier.

Overige grafische producten

Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het ontwerp en de productie van uniek gecodeerde etiketten. Natuurlijk geschikt voor machinale verwerking indien dat gewenst is. Maar ook wikkels, krimpverpakkingen en ander maatwerk. Of bijvoorbeeld etiketten voor gevaarlijke stoffen! Voor u zijn dit allemaal (zij het onmisbare) randzaken; voor ons dagelijkse kost!

Met de productie van tientallen miljoenen etiketten en zegels per jaar, onze brede kennis op het gebied van ontwikkeling en de productie van honderdduizenden verpakkingen per jaar, ervaring in on-time leveringen van materialen en capaciteit voor het ompakken van producten, valt u met Incido terug op een partner die uw problematiek begrijpt – en helpt op te lossen.

U heeft aan ons een creatieve allrounder als partner voor adviezen, uiteenlopende producten en alle vormen van drukwerk voor de groothandel.

Incido; volledig in uw element!

Ga naar de bovenkant