Pallet ID labels

Pallets identificeren middels pallet ID labels

Het is bij op- en overslag van het grootste belang, dat men de stroom van goederen en pallets op de juiste wijze kanaliseert. Het ‘kwijt’-raken van een pallet is tenslotte uit den boze! Dit alles begint natuurlijk bij een goede registratie van de inkomende goederen, waarvoor onze klant DVR Warehousing een oplossing vond. Men gebruikt hiervoor namelijk de door ons geproduceerde pallet ID labels.

Uniek genummerde etiketten

Wij produceren periodiek een run van 100.000 etiketten die we voorzien van een uniek nummer. Uiteraard printen we daar ook een barcode bij. De rollen die we leveren aan deze klant zijn geschikt voor handverwerking, maar vanzelfsprekend kunnen we de specificaties van de rollen ook aanpassen aan elke gewenste dispenser of etikettenautomaat.

Binnenkomende goederen

Bij binnenkomst voorziet DVR iedere pallet van één etiket. Dit etiket scant men direct het magazijnsysteem in en voert meteen de relevante informaties over de pallet in. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de inhoud van de pallet en de palletafmetingen. De keuze van een palletplaats kan de klant handmatig verzorgen, of geautomatiseerd door het systeem – afhankelijk van de werkwijze van de klant.

Uitgaande goederen

Zodra een pallet uitgeslagen dient te worden, scant de magazijnmedewerker het label opnieuw, ter controle. Het systeem checkt of de juiste pallet wordt uitgeslagen en “weet” daardoor op dat moment ook meteen dat de pallet onder de hoede is van een magazijnmedewerker. Wanneer de pallet wordt geladen voor transport, is met een laatste scan direct bekend dat hij het magazijn verlaten heeft!

Geheime teksten

Etiketten zijn er in 1001 soorten, maten en opties. De vragen die wij u stellen zijn legio, zodat we u optimaal kunnen adviseren. Denk hierbij aan zaken als;

  • Welk materiaal is gewenst of adviseren wij (papier, kunststof)
  • Hoe ziet de bedrukking eruit (variabel of vast, zwart of kleur)
  • Wat voor lijm is nodig (permanent, semi-permanent, afneembaar en met welke aanvangshechting)
  • Mogen de etiketten doorschijnend zijn of niet (opaak belijmd, klik hier voor meer informatie)
  • Zijn de rollen bedoeld voor handverwerking of machinaal (eisen aan kerndiameter, maximale roldiameter, etc.)
  • …en zo nog meer zaken die we graag met u bespreken!

Bel ons gewoon even, dan overleggen we direct uw wensen. We anticiperen snel en denken direct mee, waardoor u vlot aan de slag kunt!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES