Filmproducties

Projecteer uw verhaal

Bewegend beeld zegt méér dan 1.000 woorden… Een bedrijfsfilm kan nét dat onderscheid maken in een presentatie of op uw website. En vaak kan een instructiefilmpje meer verhelderen dan een papieren handleiding. Voor ieder budget maken we een promovideo, een instructiefilm of zelfs een documentaire.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Uw boodschap blijft hangen

Hoe kun je in een steeds indringender communicerende markt béter een boodschap, promotie of instructie overbrengen dan met een combinatie van beeld en geluid? Uw klanten, cliënten of bezoekers zijn allang gewend aan het afspelen van films op tablet of telefoon. En ook binnen een website werkt de toevoeging van filmbeelden effectief. Van korte instructiefilmpjes tot complete bedrijfsreportages, eventueel voorzien van animaties: uw boodschap komt krachtiger over en blijft langer hangen!

Flexibel en dus effectief

Met een groot netwerk van cameramensen, professionele voice-overs, editors en animatiespecialisten, zetten wij uw briefing om in een spetterende productie. Althans… dáár waar ingetogenheid niet méér op z’n plek is natuurlijk.

Onze onafhankelijkheid is hierin uw voordeel; na een grondige briefing werken we samen met de professionals die het beste passen bij uw productie én budget.

Allesomvattende veelzijdigheid

Filmen van het kleinste detail of vanuit de grootste hoogte met drones, bedrijfsreportages, een aftermovie of een commercial. Animatie in 2D of 3D, een uitleganimatie of een whiteboard-animatie. Voor ieder platform en elke toepassing. Wij zijn er ervaren in, en mét ons onze specialisten.
Altijd bedreven, gedreven, gepassioneerd om uw verhaal op effectieve wijze te projecteren!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL