Voorraadbeheer & logistiek2023-01-26T10:14:16+01:00

Voorraadbeheer & logistiek

Uw voorraad in goede banen

Het in opslag houden van “gereed product” is in de grafische wereld niet altijd eenvoudig. Materialen als papier en karton, al dan niet bedrukt, zijn gevoelig voor klimatologische invloeden (vocht, temperatuurschommelingen, licht).

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Waarom opslaan?

Toch is daar vraag naar. Bijvoorbeeld om voldoende buffer te hebben, of omdat het produceren (en tijdelijk opslaan) van grotere aantallen nou eenmaal voordeliger kan zijn dan de productie van kleinere runs. Of in een situatie van centrale inkoop met decentrale afroepen, bijvoorbeeld naar diverse vestigingen, kantoren of productielocaties.

Alles met zorg

Uiteraard voorzien wij in deze behoefte. Waar nodig met geconditioneerde opslag in verband met de juiste luchtvochtigheid temperatuur. Ons voorraadbeheer is praktisch en gericht op kostenbeheersing en de logistiek is accuraat. Transporten binnen Nederland of daarbuiten verzorgen we efficiënt en met oog op kosten, bijvoorbeeld door te combineren.

Pro-actief advies!

Daarnaast houden we een scherp oog op het verloop van uw voorraden – en schakelen daar proactief op: we signaleren uitloop en opmerkelijke pieken, en op basis daarvan adviseren we u tijdig over aanvulling. Aldus; op basis van het verbruik en afroepgedrag richten we ons zoveel mogelijk op het realiseren van kostenbesparingen voor u(w onderneming).

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant