Magazijn identificatie

Identificatie van magazijn, laaddeur, hal, stelling en palletlocatie

Bij magazijninrichting en -indeling komt veel kijken. Hierbij is efficiency eigenlijk altijd het toverwoord. U maakt tenslotte keuzes voor de komende tientallen jaren, want een magazijn wordt niet even snel opnieuw ingedeeld. Daarnaast is het van groot belang dat iedereen zijn of haar weg weet te vinden. Zowel buiten als binnen. Dat geldt ook voor onze klant DVR Warehousing te Rotterdam. We verzorgden de complete magazijn identificatie van dit schitterende warehouse.

Externe communicatie middels laaddeur borden

Het komt dus, zoals altijd, ook hierbij aan op heldere communicatie. Ten eerste de externe communicatie. Denk daarbij aan duidelijke borden in de juiste kleur signaalgeel, zodat transporteurs direct naar de juiste laaddeur of in het juiste laaddock rijden. We produceerden voor onze opdrachtgever duurzame panelen, vanzelfsprekend in de juiste kleurstelling. Daarnaast zijn deze panelen UV-bestendig en bestand tegen weer en wind, waardoor ze jarenlang meegaan.

Magazijn identificatie

Interne communicatie met hang- en vaste borden

Ten tweede is daar de interne bewegwijzering. Denk hierbij aan het tonen van halnummers en gangnummers door middel van hangborden en stellingidentificatie door vaste locatieborden. En natuurlijk de plattegrond van het warehouse evenals de verplichte waarschuwingsborden en speciale instructies voor personeel en bezoeker.

Barcode-etiketten zijn de ideale locatiestickers

Tenslotte hebben we ook alle palletlocaties leesbaar en herkenbaar aangeduid. Tegenwoordig kunnen daarbij barcoderingen niet ontbreken. We drukten voor elke stelling een eigen etiket, uniek gecodeerd in barcode en daarnaast natuurlijk ook in leesbare tekst.

Een duurzame kwaliteit van deze etiketten is van groot belang want ook deze etiketten moeten jarenlang hun functie vervullen. Daarom zorgen wij voor een belijming die geschikt is voor langdurig gebruik en daarnaast een goede bescherming van de etiketten (tegen vuil bijvoorbeeld).

Correcte montage is 50% van de duurzaamheid

Vanzelfsprekend kunnen wij, naast productie, ook de complete montage van borden en etiketten verzorgen. Onze monteurs werken veilig, vlot en secuur, zodat de hoge borden safe en grondig worden gemonteerd. Locatiestickers worden secuur aangebracht; het aanbrengen van een etiket dat zo lang mogelijk moet blijven zitten is niet moeilijk, maar wel vakwerk. Gebruik de juiste schoonmaakmiddelen (ontvetten en ontstoffen van de ondergrond), raak de belijming niet aan en… plak RECHT!

Laat ons u helpen de weg te wijzen

Bij zowel een nieuwe inrichting als het veranderen of verbeteren van een bestaande indeling kunnen wij u bijstaan. Dat geldt voor warehouses, maar ook voor kantoren en alle andere bedrijfsomgevingen. Een nette, duidelijke bewegwijzering voorkomt verwarring en dus fouten, maar verbetert bovendien de uitstraling van uw bedrijf. Incido is thuis in dergelijke communicatie en reclame-uitingen. Nodig ons uit, dan ontvangt u een helder voorstel waarmee u zónder onnodige kosten weer jarenlang uw investering kunt terugverdienen.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES