Vormgeving en opmaak2023-06-02T18:53:55+02:00

Vormgeving en opmaak

Uw ideeën (technisch correct) gevisualiseerd

Het is belangrijk dat uw idee wordt uitgevoerd op de wijze die past bij de uitstraling en wensen van uw bedrijf. Onze basis om u passende voorstellen te kunnen doen is luisteren, horen en zorgen dat we u goed begrijpen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Efficiënt én effectief

Voor Incido is het een no-go om zomaar te starten aan een wilde en creatieve uitwerking van uw idee. Wij willen éérst overzicht op het geheel, zodat we rekening kunnen houden met uitvoerbaarheid, kosten, productietijd en planning. Op de juiste momenten schakelen wij de creatieve vormgever in of laten een illustrator zijn of haar werk doen. En aangekomen bij opmaak, springt de juiste (creatief of technisch) DTP-er in.

Op deze manier betaalt u voor alle werkzaamheden het juiste tarief en krijgt u optimaal waar voor uw geld.

Concreet

Laat helder zijn: u kunt voor alles bij ons terecht. De opmaak van een advertentie, een poster of een spandoek, maar óók het volledig ontwerptraject van een huisstijl of beeldmerk. En alles daar tussenin, zoals het ontwerp van een gevelaankleding van uw bedrijfspand, de opmaak van een catalogus of de vormgeving van verpakkingen.

Voor de grafische sector bieden wij collegiale ondersteuning met onze schier oneindige DTP-capaciteit, zodat uw focus bij uw core-business kan blijven.

Kennis, kunde en techniek

Voor fotobewerking, illustraties en opmaakwerkzaamheden maken wij altijd gebruik van de nieuwste versies van Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Indesign). Voor ontwerp/vormgeving gebruiken we alles wat geoorloofd is om een creatief proces op gang te brengen en tot volledige wasdom te laten komen. Schetsen, foto’s, knipsels, nachten piekeren, notities, droedels en krabbels, stress, rust…

Belangrijk te weten dat bij Incido óók kennis is van het (door vormgevers vaak verguisde) Corel Graphic Suite (w.o. Coreldraw). Dit blijkt met regelmaat van pas te komen voor bijvoorbeeld producties die in landen geproduceerd worden waar Adobe niet beschikbaar is. Een Indesign-ontwerp omzetten naar Coreldraw of juist andersom; een aangeleverd Corel-document omzetten naar Adobe is voor ons geen probleem.

Het resultaat!

Uw resultaat is een technisch uitvoerbare vormgeving die (vormgevings-)technisch klopt, zodat u het product zonder problemen kunt (laten) produceren (drukken, printen, snijden, plotten, …).

Vermeldenswaard is, dat u naast onze vormgevers- en opmaakwerkzaamheden gebruik kunt maken van aanpalende diensten. Denk hierbij aan tekstschrijven, vertaalwerkzaamheden, fotografie en beeldbewerking. Naast uiteraard de productie van ons oneindig grote productengamma!

Abonnementsvormen

Naast “losse” ontwerp- en opmaakopdrachten, bieden wij onze DTP-diensten ook aan onder diverse abonnementsvormen. Hiervoor werken wij zeer intensief samen met ons zusje DTPinc. U kunt Incido zien als “de schutting waar u uw werk overheen gooit”. Of, zoals een opdrachtgever mooi verwoordt: Incido is de brievenbus waar al onze DTP-opdrachten doorheen gaan.

Dit alles verzorgen wij voor een vast bedrag per maand, op een strippenkaart of op een andere, door u gewenste verrekeningswijze!

Opdrachten op locatie

Indien nodig of gewenst, komt onze medewerker naar u toe om op locatie te werken aan de opdracht. Overigens kunnen wij veel meer “op afstand” dan vaak gedacht wordt, en onze insteek is altijd om op een efficiënte wijze te werken. En dat betekent mééstal dat we adviseren om ons ons werk vanuit ons kantoor uit te voeren. Maar voor een vastgestelde tijd of periode komen we naar wens graag naar u toe – en brengen uiteraard computer en software met ons mee!

Bestandsbeheer

Alles waar u niet aan denkt – of wilt denken, verzorgen wij overigens als vanzelfsprekend. Zo beheren wij uw bestanden op onze veilige en gebackupte servers zonder meerkosten. We zetten vanaf het eerste moment een heldere bestandsstructuur op en bewaken deze met ons leven. En we beheren uw huisstijlrichtlijnen – en houden ons daaraan.

Het zijn slechts voorbeelden van onze gestructureerde manier van werken, welke gratis “meekomen” met de dienstverlening!

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Ga naar de bovenkant