Restyling van de huisstijl

Huisstijlbeheer

Voor onze klant Thermopatch beheren wij de vormgeving en opmaak van alle uitingen. En daarmee ook het huisstijlhandboek. We bewaken de huisstijl met ons leven. Maar ook signaleren we op het juiste moment als er een opfrissing nodig is. En op dat moment werken we samen met één onzer vormgevers, aan een complete restyling van de huisstijl. Die vervolgens wordt toegepast in alle uitingen!

Onze werkwijze: praktisch en resultaatgericht

Zodra een eerste draft gereed is van één voorbeeldbrochure, bespreken we de opzet samen met de klant. Na eventuele aanpassingen zijn wij verantwoordelijk voor het actualiseren van het huisstijlhandboek. En aansluitend maken we een doorvertaling van de restyling van de huisstijl naar alle overige uitingen. Ook dit kan resulteren in nieuwe aanpassingen in het huisstijlhandboek. Zo blijft dit een dynamisch document, dat steeds specifieker omschrijft waar uitingen aan dienen te voldoen.

Wij zijn begonnen met de (op dat moment “oudste”) “Workwear & Safety”-brochure, aangezien deze overduidelijk toe was aan een stevige update.

Teksten en beelden

Tijdens het schetsen, dat gebeurt met de reeds goedgekeurde vernieuwde teksten, plaatsen wij meteen bijpassende beelden. Dit zijn schetsmatige beelden, welke worden gezocht, samengesteld of geschetst op basis van de tekstuele inhoud. Zodra de eerste draft gereed is, wordt een fotograaf ingepland om de beelden in eigen beheer op locatie te fotograferen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van externe modellen.

Wilt u ook een fris windje voelen?

Zowel klant als wij zijn trots op het eindresultaat. Met de doorvertaling naar alle bestaande uitingen zijn we inmiddels nagenoeg gereed, waardoor Thermopatch weer een paar jaar fris en fruitig vooruit kan.

Heel graag zijn we dagelijks trots en blij, samen met onze klanten. Wellicht herkent u zich in dit verhaal en kunnen uw uitingen ook zo’n frisse wind gebruiken… Wij laten ze wel vaker waaien! Bel ons eens, dan kijken we kosteloos grondig naar uw (huis)stijl. Wellicht dat we u óók blij kunnen maken met onze aanbevelingen.

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES