Overheden2023-01-26T10:08:30+01:00
Overheden
U ten dienste van uw burgers,
wij ten dienste van uw mensen!

Overheden

U wilt uw burgers op een effectieve en klantgerichte manier te informeren. Met behulp van helder vormgegeven informatie, zoals brochures, formulieren en nieuwsbrieven. Incido is specialist op het gebied van overheidsdrukwerk en ijzersterk in formulierenbeheer, effectieve vormgeving en vooral grafische advisering – altijd gericht op efficiency en kostenbesparingen.

Vragen?
BEL OF MAIL ONS!

TEL. 0413 25 32 25
MAIL. INFO@INCIDO.NL

Incido als totaalleverancier

Maar we gaan nog vérder dan dat. Want ook voor bijvoorbeeld bewegwijzering binnen de openbare gebouwen kunt u bij ons terecht, waarmee u de bezoeker keurig door uw panden leidt. Of denk aan zaken als het digitaliseren van formulieren, een digitale nieuwsbrief of een informatieve online-omgeving. En bekeek u al eens de mogelijkheden van narrowcasting: het informeren van uw burgers in beeld en geluid? Kortom: met overheidsdrukwerk als basis vervult Incido de complete grafische behoefte van overheden!

Ongedwongen gecentraliseerde inkoop

Vaak worden diverse (grafische) diensten en producten door meerdere afdelingen ingekocht – separaat van elkaar. Wij signaleren dergelijke gedecentraliseerde inkoop aan de leverancierszijde. Hierover adviseren we op bestuursniveau, maar acteren en communiceren respectvol op inkoopniveau.

Het gevolg hiervan is, dat uw mensen zonder dwang als vanzelf gecentraliseerd het overheidsdrukwerk gaan inkopen; de voordelen (tijdbesparing, combinatievoordeel, kortom: kostenbesparingen) zijn voor u. Of eigenlijk… voor de burger!

U kent de wensen van uw mensen. Wij zijn grafisch inkoopspecialist. Samen werken we aan tevreden burgers.

Heldere en logische communicatie

U wilt dat uw formulieren, informatiebrochures en mailings naar de inwoners geen vragen oproepen. Duidelijkheid en effectiviteit beginnen altijd bij een heldere opzet. Hierbij spelen zaken als een doordachte en gebruikersvriendelijke lay-out en een herkenbare, rustige vormgeving een grote rol. Incido beheerst deze disciplines tot in de puntjes.
Laat ons daarnaast eventuele “onbegrijpelijke” teksten redigeren en, indien nodig, vertalen voor de niet-Nederlands sprekende inwoner. Op deze manier helpen wij u vanuit onze ervaring en expertise bij heldere communicatie.

U kent de noden van uw cliënten. Wij geven uw communicatie vorm. Samen werken we aan tevreden burgers.

Incido; volledig in uw element!

Ga naar de bovenkant