Fien magazine nieuwe stijl

Fien magazine nieuwe stijl voor de huurders

De ondernemende woningcorporatie Fien Wonen “helpt bewoners met slimme oplossingen goed te wonen“. Bij Fien kijkt men vooral naar wat kan én hoe het beter kan. Zo is per 2021 het bewonersblad verbeterd… En we zijn trots dat we aan de wieg stonden van het vernieuwde Fien magazine nieuwe stijl.

Hét medium waarmee men haar huurders op de hoogte houdt!

Advisering vooraf

Het blad Fien Wonen nieuwe stijl is geheel opnieuw opgezet. Onze nieuwe contactpersoon trok het project naar zich toe en nodigde ons uit voor een adviesgesprek. We hebben geluisterd, gehoord én geadviseerd. We dachten eerst mee over zaken als papiersoort, de omvang (aantal pagina’s), het formaat van het magazine zelf. Vervolgens hebben we een productiebegroting opgesteld.

Natuurlijk kreeg het druktechnisch aspect de aandacht, maar daarnaast vooral ook alle aanverwante zaken. We adviseerden onder andere over de mailinghandling (dus de postale verwerking), over het folie (PE, biobased of biologisch afbreekbaar) en tenslotte ook over de portokosten.

Onze expertise gaat verder dan wat drukwerk… Onze dienstverlening is erop gericht om klanten te helpen met het hele traject!

Gemak voor de klant

Nadat de klant haar keuzes had gemaakt, hebben we de productieplanning opgesteld. Want niet alleen het drukken van een magazine is voor ons gesneden koek! Profiteren doet de klant óók van bijvoorbeeld onze punctuele planning, creatieve inkoop, vloeiende orderbegeleiding én aanverwante werkzaamheden. Werkzaamheden, die wellicht in het verlengde liggen van medewerkers maar niet tot hun expertise behoren. Zoals diensten als copywriting, fotografie of bijvoorbeeld eindredactie.

Incido, dienstverlening en magazines…

Samengevat: bij zowel de opzet van een nieuw magazine als voor bestaande bladen, speelt Incido enthousiast haar dienstverlenende rol. Wij weten tenslotte precies wat het maken of restylen van een magazine betekent!

Heeft u zin in een (kennismakings-)gesprek? mail of bel ons direct even!

OPENINGSTIJDEN

Werkdagen 08:30 – 17:30
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

TELEFOONNUMMER

  +31(0) 413 25 32 25

ONS ADRES